DE VÂNZARE Casă, La Salle, Aosta, Italia, Frazione Villarisson 29

DE VÂNZARE - Cod. 26892

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 120 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

La Salle (AO): Intravilan Villarisson, printre văile Valdigne, la doar câteva minute de pârtii de schi din Courmayeur și la Pré-Saint Didier Spa, puteți găsi o Cabana exclusiv din secolul al 18-lea.
Acesta a fost complet renovat, păstrând încă elementele cheie ale vremii, cum ar fi piatra si lemn, care se potrivesc perfect cu natura înconjurătoare. E o casă cu două etaje, caracterizat printr-o cameră de zi cu o largă horn original și o bucătărie mare.
La primul etaj, există un dormitor mare, cu tavane înalte și grinzi de lemn, o baie mare complet cu cadă și un balcon mare care vă oferă o vedere pitorească a văilor. La același etaj, există, de asemenea, doua dormitoare si inca o baie, care se află pe un mic cascadă. Ușile camerelor sunt toate realizate din lemn real, care a fost păstrat excelent.
Estate este de asemenea echipat cu un solar exterior cu grătar și o grădină spațioasă, garaj dublu și un subsol. Acesta dispune de o vedere splendidă de Mont Blanc și a Grivola. Incalzire centrala poate fi reglată de termostat. Mai mult decât atât, aveți posibilitatea să utilizați cazanul și / sau pelletstove. Linia de argint a acestei Estate este că indiferent de sezon, piatra si lemn permite întotdeauna o temperatură confortabilă în interiorul casei. Nu în ultimul rând, poziția spre sud asigură lumina zilei pe tot parcursul anului. Acest lucru înseamnă că ar putea gândi chiar cu privire la instalarea de panouri solare fotovoltaice și, în timp ce puțin cascada îmbunătățește utilizarea unei turbine hidraulice. Toate aceste resurse această House oferă, cu aranjamentele potrivite ar putea face casa complet independent de energie.

PERFECT VENITURI prope!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB