DE VÂNZARE Casă, Magomadas, Oristano, Italia, loc. Santa Maria del Mare

DE VÂNZARE - Cod. 41301

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 140 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

Casa de vis de la mare
În Sardinia, coasta central-vestică, portul de agrement Magomadas, lângă Bosa, într-o zonă foarte liniștită și cu mare curată, vând o casă semidecomandată cu vedere la mare, renovată în 2015 cu criterii de economisire a energiei, cu strat termic. Sistemul de supraveghere video este configurat. Zona rurală a zonei este foarte frumoasă, necontaminată, plină de plantații de măslini și podgorii pentru producția de vin Malvasia, foarte apreciată, și a devenit deja locul de reședință al multor străini, care locuiesc acolo pentru perioade lungi de timp, deoarece climatul este blând. . La parter apartament independent cu trei camere de cca. 60 mp., Cu bucătărie, living cu canapea extensibilă, un dormitor dublu, baie cu duș. Clasa energetică D.
În fața casei o verandă privată mare de 30 de metri pătrați. frumos să stați în aer liber, iar pe partea laterală a casei o altă spălătorie cu toaletă și duș, cu acces extern.
Pătratul de la etaj de aprox. 80 mp, cu cameră luminoasă deschisă la malul mării, cu bucătărie-living, baie cu ferestre cu duș, dulap cu ferestre cu chiuvetă, mașină de spălat, congelator și rafturi, 2 dormitoare duble. Clasa energetică C. Toate camerele sunt mari și luminoase. Acoperișul este realizat cu grinzi din lemn laminat, izolate și ventilate. Completați o terasă mare cu vedere la mare de 25 de metri pătrați. cu acces atât din sufragerie, cât și din bucătărie, cu o panoramă splendidă și ridicat deasupra caselor din jur. Un alt balcon independent are vedere la un dormitor. Scări, praguri, praguri și finisaje de granit. Fără taxe de condominiu.
echipamente: geamuri cu geam termopan și înclinare și întoarcere, aparate de aer condiționat la etaj, copertine retractabile, plase de țânțari, mașini de spălat, 1 mașină de spălat vase, frigidere, rezervor de apă, antenă parabolică. Pătrat rezervat pentru 2 mașini, coborâre la mare în câteva minute. permanent. Parcare publică gratuită la 20 de metri. Casa nu are propria grădină, dar este înconjurată de plante.
Locație centrală pentru vizitarea Sardiniei. În aproximativ o oră puteți ajunge la Alghero (aeroportul Fertilia la 60 km) și la Oristano. Atracții din zonă: înot, pescuit, windsurfing, canotaj, călărie, scufundări, parapanta și alpinism.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB