DE VÂNZARE Casă, San Lorenzo in campo, Pesaro e Urbino, Italia, San Lorenzo in Campo

DE VÂNZARE - Cod. 35026

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 87 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

Apartament de vânzare, într-o fermă rustică caracteristică, înconjurată de verdeață, în splendida locație a văii Cesano, la o aruncătură de băț de pe coasta Adriaticii.

Apartamentul complet mobilat este confortabil și confortabil, situat la primul etaj cu curte privată de acces de 177 mp și scară externă privată, dotată și cu mezanin și terasă.
 
La intrarea dvs. vă aflați în camera de zi rustică mare, care include zona de luat masa, bucătăria complet utilată; un șemineu splendid de lucru îmbogățește mediul; plafonul prezintă grinzile caracteristice expuse.
 
Două dormitoare confortabile și o baie completează podeaua; mezaninul cu baie atașată și camera de depozitare poate fi folosit ca un dormitor suplimentar. Apartamentul are încălzire independentă, este restaurat cu înțelepciune, preluând caracteristicile care disting casele din zonă și amintesc de atmosfera trecutului. Proprietatea include și loc de parcare și garaj.

Ferma este scufundată în spațiile naturale splendide din Valea Cesano și împreună cu alte două clădiri, renovate și similare în toate caracteristicile - atât din punct de vedere al stilului cât și al dimensiunii -, cuprinde un complex rezidențial mare, echipat, de asemenea, cu o piscină comunală.

Proprietatea este o oază mică de natură nealterată, ideală și pentru a fi închiriată ca o casă de vacanță. Situat într-o poziție privilegiată într-una din zonele cele mai atractive ale regiunii, plină de atracții turistice și bijuterii de neuitat de interes istoric și natural: coasta Adriaticii și distracția sa sunt la doar 30 de minute distanță; în apropiere puteți vizita cu ușurință Peșterile din Frasassi și Gola del Furlo; orașele istorice culturale ale Marșilor următori sunt Pesaro, Ancona și Urbino.

Cealaltă jumătate a casei include un al doilea apartament, de asemenea, de vânzare, care are o suprafață de 92 mp și o curte privată de 181 mp: living, bucătărie, dormitor, două băi și un mansardă convertibilă în al doilea dormitor.

Cele două unități pot fi achiziționate împreună.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB