DE VÂNZARE Castel, Marsico Nuovo, Potenza, Italia, Contrada Occhio

DE VÂNZARE - Cod. 30394

  • Tipologie: Castel
  • Zona: 7 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 4 piani

CASTELUL CU TEREN DE VANZARE IN Basilicata, ITALIA

În inima Val d'Agri, Basilicata, Castelul prestigios și exclusiv din 1870 de origini nobile, complet mobilat cu mobilier de epocă.
Înconjurat de verdeață și de liniște, situată în locație privată, vedere panoramică frumoasă a văii, pe marginea unui sat mic, la câțiva pași, oferă o mare intimitate.
Pace, relaxare, intimitate, verdele fac castel un fermecător și feeric.

acces L 'la proprietate se face printr-un drum privat printr-o poarta care permite intrarea la frumosul bulevard de 120 m căptușite cu o serie de arce care se termina intr-o pestera naturala frumoasă în fața intrării principale dell'immobile.Gli arcade antice dé avenue găzdui cei care doresc să-și petreacă timpul liber pentru lectură, să se relaxeze, să se joace.

Castelul este inconjurat de 7 hectare de teren destinate în prezent agriculturii, cu o fermă cu 5 camere, plus un hambar, un hambar și 4 hectare de copaci de castan.

Proprietatea este in prezent folosita ca cazare turistică - cazare (hotel restaurant), dar este potrivit pentru cei care au dorit să facă o reședință privată de prestigiu.
Cu o suprafață de 427 de metri patrati pe 4 etaje, păstrează gustul în decor și în structura timpului passato.Dispone 10 dormitoare echipate cu o cădere baie privată și mobilată cu '800 mobilier, o sala de mese cu o capacitate de doarme 90 de persoane, bar, sala TV, solar și toate acestea se adaugă o mulțime de parcare mare pentru 50 de mașini.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB