DE VÂNZARE Clădire, Capestrano, L'Aquila, Italia, via arco de julis

DE VÂNZARE - Cod. 28823

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 2000 m²
  • Camere: 25-30
  • Podea: 4 piani

Complexul de clădiri este situat în frumosul sat vechi din Capistrano (prov.AQ), situat pe un deal de 500 m. deasupra nivelului mării. cu vedere la Valea Tirino River, de apele limpezi bogate în păstrăv, cu viile sale din Montepulciano d'Abruzzo și plantațiile de migdale de deal.
pe teritoriul său acoperă o suprafață de 4308 ha din care în 2521 sunt incluse în domeniul de aplicare al Parcul Național Gran Sasso și Monti della Laga.
Țara se află pe drumul de la L'Aquila din Bussi sul Tirino (11 KM de la ieșirea din "autostrada Roma-Pescara, care este la 63 km distanță, iar o scurtă distanță de pârtiile de schi. O țară care oferă toate necesitățile de bază ( (bancă, pptt, scoli, farmacie, restaurante, baruri și magazine.)
Complex, inițial al baronilor de Julis, în via DE ARCO Juliš, constituie un "element de" centrul istoric major al sistemului Capistrano și o "urgență extrem de semnificativă" a "orizontul" văzut din vale.
(A se vedea. Planurile de podea și fotografie panoramică).
Complexul este format din două clădiri construite în diferite epoci: prima se datorează secolelor XV-XVI, iar al doilea este din secolul al XVII-XVIII;. cele două clădiri sunt conectate printr-o cantitate mai mică și amplasat în spatele clădirii - care include, de asemenea, capela familiei dedicate Santa din Lima - care are vedere la curte mare din piatră, în cazul în care există episoade interesante arhitecturale și sculpturale ca cele vechi bine , terasele, pridvorul mari, terase, toate în piatră. Etajul principal al palatului este în parte locuibile. O mare parte din unitate al XVIII-lea a fost restaurat și consolidat cu re-acoperisuri, restaurarea fațadelor cu o atenție deosebită a elementelor arhitecturale din piatra (timpane ferestrelor și balcoane, balustrade, stemelor ..), precum și restaurarea podelele originale din teracotă, plafoanele din lemn, corpurile, decor interior (vetrele de piatră, expoziții uși ..), în timp ce cea mai veche parte (1400/1500) a fost stabilită și trebuie să fie restaurată în interior. Complexul este completat de o pivniță, săpată în stâncă, cu acces din drumul de-a lungul zidurilor arcadele antice.
Complexul face parte din programul de lucru prioritar în cursul Regiunea Abruzzo (Domeniu de aplicare 1 Reconstrucție Plan Medieval Village) pentru valoarea sa istorica si monumentala, (oficial este considerat unul dintre cele două clădiri prestigioase din centrul istoric) și să completeze și să se integreze consolidarea și renovarea interior și exterior.
Intregul complex are un potențial ridicat de destinație și de utilizare, pentru structura sa, calitatea arhitecturală, efectele vizuale ale văii și din jurul munților, și ca un turist de calitate receptiv, si ca un centru de înfrumusețare, studii de conferințe, centru de reședințe .

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB