DE VÂNZARE Clădire, Priverno, Latina, Italia, Via Pagani, 19

DE VÂNZARE - Cod. 41343

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 350 m²
  • Camere: +5
  • Podea: 1-2

Pentru vânzări, clădirea istorică din orașul vechi Priverno, lângă mănăstirea Fossanova, una dintre cele mai importante mănăstiri gotico-cisterciene din Italia, la aproximativ 100 km sud de Roma și la mai puțin de 30 de minute de Riviera Ulysses (San Felice Circeo, Sabaudia , Terracina, Sperlonga).
Proprietatea este pe trei etaje și are o suprafață totală de aproximativ 350 de metri pătrați, cu două apartamente respectiv la primul și al doilea etaj, fiecare cu o suprafață de aproximativ 100 mp, cu intrări directe și independente de stradă.
Parterul se mândrește cu camere spațioase și are arcuri înalte de boltă în pietre (utilizate în prezent ca pivnițe și depozite). Mai mult, la același etaj, există o fântână caracteristică situată în curtea interioară și o grădină neașteptată de aproximativ 50 mp.
Există, de asemenea, un apartament folosit ca studio profesional care are un cabinet medical, baie și sala de așteptare cu intrare directă și independentă de pe stradă.
Apartamentul de la primul etaj este compus dintr-un living mare cu salon în altă cameră, bucătărie cu șemineu, baie cu duș, două dormitoare duble și un dormitor twin, două balcoane.
Apartamentul de la etajul al doilea este compus dintr-un living mare, bucătărie, baie cu duș, două dormitoare duble și o terasă panoramică de aproximativ 25 mp.
Întreaga clădire este conectată printr-o elegantă scară interioară din granit, cu balustrade din fier forjat și din lemn.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB