DE VÂNZARE Depozit/Hambar, Caronno Pertusella, Varese, Italia, Via Enrico Fermi, N. 75

DE VÂNZARE - Cod. 31896

  • Tipologie: Depozit/Hambar
  • Zona: 2135 m²
  • Camere: 10
  • Podea: Terra

Proprietățile care alcătuiesc complexul sunt situate în Comune Caronno Pertusella (VR), amplasată strategic, bine servită pentru accesul la arterele de circulație ridicată și situată într-o zonă predominant productivă și comercială. Intrarea în complexul de proprietăți este planificată atât prin Pacinotti, cât și prin Via Enrico Fermi nr. 75.

Lotul constă dintr-un antrepozit industrial cu o structură din oțel, care cuprinde 5 coridoare echipate cu o plimbare pe șenile. Shedul are o lungime de 108,20 mt pentru o lățime de 47,46 m, pentru o suprafață brută totală de aproximativ 5,135,16 mq. În interiorul clădirii se află departamentul de întreținere, departamentul de asamblare și tâmplărie și un depozit. În partea de est există mai multe birouri interne. De-a lungul vestigiilor camerele de toaletă și toaletele, arhivele și sala de mese. În partea de nord-vest se află cazanele și cabinetul electric principal, în timp ce sala de testare se află la nord-est. Pe partea de sud veți găsi depozitul vopselei și vopselei locale.

Proprietatea industrială este clădirea încărcătoarelor de baterii, două copertine, bucătării și facilitățile locale.

Alături de clădirea industrială există o clădire de cântărire de aproximativ 22,40 mp pentru cântărire cu o platformă de încărcare supraîncărcată de 40t.

În partea de vest a clădirii industriale există o clădire de birouri prefabricată cu o suprafață totală de aproximativ 139,41 metri pătrați, cu o înălțime internă de 2,80 mt. Finisajele interioare și exterioare ale acestui prefabricat sunt în stare bună.

Terenul liber, cu vedere la Corso di Vittoria, poate fi construit pentru o suprafață de aproximativ 2500,00 metri pătrați.

Proprietățile imobiliare descrise mai sus se referă la Secțiunea urbană CR, fișa nr. 2, nr. 29, sub 503, 504, 505 și 506, a căror documentație este anexată.

Complexul imobiliar este înstrăinat în totalitate pentru o sumă de 2.750.000 €. Există evenimente de interes atât pentru achiziționarea întregului complex imobiliar, pentru proprietăți imobiliare individuale, cât și pentru porțiuni care prezintă un interes deosebit. Este raportat că, chiar dacă există un preț de pornire, părțile interesate vor putea să prezinte propuneri pentru orice sumă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB