DE VÂNZARE Garsonieră, Porlezza, Como, Italia, Via Prati 50

DE VÂNZARE - Cod. 30879

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 45 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 3

"Residence Porto Letizia" este situat în orașul pitoresc Porlezza, cu un mic, cafenele bulevard confortabile și magazine. Există mai multe supermarket-uri mari și centru muzical în timpul sezonului de mare și de piețe.
Lugano, Como și Milano sunt de la Porlezza ușor accesibile.

Porto Letizia este o stațiune frumoasă situată chiar pe punctul de malul vestic al lacului Lugano, care oferă o vedere încântătoare a lacului și munții din Elveția.
Apartamentul este la ultimul etaj (etajul 3) al unei case de apartamente si are o suprafata de 45m2, cu un balcon mare și este situat direct pe malul lacului Lugano.

Un apartament mobilat modern, include un living / dormitor cu zonă de luat masa, trage canapea 2 locuri și un dormitor mic cu paturi supraetajate. Baia este mobilată luxos, cu WC. chiuvetă și duș. În plus, studioul dotate cu radio, TV, încălzire, bucătărie cu două plăci arzător de inducție, un frigider și un cuptor cu microunde. De la balcon mare oferă vederi impresionante ale lacului Lugano, munții și grădina frumos amenajată.

Pe stațiune este o recepție, bar cu terasa, restaurant, diverse magazine și un magazin de pe Internet. Există o piscină, grădină mare și mai multe terenuri de joacă. La lac se afla un club de plajă și scaune de plajă și un doc pentru ambarcațiuni.
Porto Letizia este un paradis pentru copii și un loc ideal pentru relaxare și pentru a face excursii la multe imagini frumoase pe Lacul Lugano și un pic mai departe Como.

Există o asociație olandeză de proprietari și ai putea posta un apartament în organizarea de închiriere și de management.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB