DE VÂNZARE Teren construibil, Cabras, Oristano, Italia, Oristano, Via Cabras

DE VÂNZARE - Cod. 41426

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 450 m²
  • Camere: 56
  • Podea: 4

CEDESI LA PRET IRITIZOR Teren constructibil Zona G invecinat cu drumul provincial SP5 Donigala Fenugheddu (SAU) catre ORGANISME PRIVAT sau PUBLICE. Terenul aflat la 15 metri de centrul orașului se află la 5 minute cu mașina de orașul Oristano și la 5 minute cu mașina de portul de agrement Torre Grande. ARTĂ. 6.5 - DESTINAȚII DE UTILIZARE ÎN ZONELE „G” destinațiile admisibile de utilizare sunt următoarele: 1. echipamente administrative de orice fel 2. echipamente socio-sanitare. 3. birouri si servicii pentru sectorul tertiar 4. facilitati de cazare de tip hotelier 5. studii superioare. 6. activități comerciale cu amănuntul, organizate și sub formă de centre comerciale 7. întreprinderi publice și restaurante 8. studiouri profesionale și birouri mici 9. facilități culturale 10. garaje și parcări de uz public 11. servicii tehnice urbane 12. parcuri publice 13 . privat 14. zone militare zone verzi 15. sisteme tehnologice necesare pentru funcționarea urbane de aglomerare 16. infrastructurile de transport 17. facilităţi sportive 18. facilități de agrement 19. utilizări similare cu cele anterioare
În lotul/loturile de construcție este permisă o utilizare maximă a terenului de 3,5 mc/mp; Inaltime libera pentru cladiri de maxim 18 metri.
O destinație rezidențială este prevăzută pentru locuințe dedicate Directorilor din Structurile menționate anterior sau personalului desemnat. Zona de captare a structurilor menționate mai sus: 50.000 de utilizatori potențiali pe tot parcursul anului. Dublat în lunile (de vară) mai-octombrie. Pretul terenului indicativ pentru negociere privata. Contactul telefonic este binevenit. Oferim si cerem seriozitate maxima.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB