DE VÂNZARE Vilă, Alghero, Sassari, Italia, Tanca de les Peras

DE VÂNZARE - Cod. 32642

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 500 m²
  • Camere: 12
  • Podea: 2

Vilă detașată recent construită în mediul rural și la numai 10 minute de centrul orașului Alghero, de plaje, magazine, restaurante și supermarketuri și la 25 de minute de aeroportul internațional.

Construit pe 2 etaje, cu o suprafață de 150 mp plană deschisă la etajul superior, constând din dormitor dublu, baie, bucătărie complet echipată, loc de depozitare și acces la dormitor dublu separat și baie la parter. Toate înconjurate de terasa exterioară accesată prin ferestre duble cu geamuri duble, oferind vederi panoramice minunate și o mulțime de lumină.

Parterul este alcătuit din două apartamente spațioase și separate, care produc venituri de închiriere de vacanță sezonieră în regiunea de 24.000 de euro pe parcursul a 10 săptămâni, cu potențialul de a crește în acest sens.

Apartament unu este două dormitoare duble, baie și o zonă mare de living cu plan deschis, cu bucătărie.
Apartament 2 este două dormitoare duble (unul cu baie proprie) și un dormitor suplimentar cu două paturi de o persoană, o zonă mare de living, baie și bucătărie.
Ambele apartamente sunt orientate spre sud, geamuri duble cu ferestre mari franceze și beneficiază de terase mari, umbrite, cu vedere la piscină.

Proprietatea urmează să fie vândută, inclusiv toate mobilierul de închiriat apartament, astfel încât cumpărătorii pot începe în afaceri imediat.

Piscina este de 9 metri până la 4 metri și include robot de curățenie și șezlonguri.

Proprietatea este situată în mediul rural, este împrejmuită și împrejmuită și se află pe un teren de un hectar pe un drum privat cu o priveliște fantastică a câmpiilor și a pădurilor, care este o zonă protejată care nu poate fi construită.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB