DE VÂNZARE Vilă, Polesella, Rovigo, Italia, Via Sturzo 1

DE VÂNZARE - Cod. 38851

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 350 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

Vila, construita la inceputul anilor saptezeci cu forme arhitecturale sofisticate si finisaje de inalta calitate, are o suprafata de 346 de metri patrati repartizata pe doua etaje si este situata pe o gradina dreptunghiulara de 10.000 de metri patrati, accesibila de doua intrari independente plasate pe drumuri asfaltate perpendiculare.
Proprietatea este potrivită pentru a se putea folosi pentru o vilă rezidențială sau pentru un mic hotel de lux și este propusă complet renovată cu materiale de cea mai bună calitate și în conformitate cu cele mai recente achiziții în ceea ce privește rezistența la energie și la cutremur. Evident, atat pe plan extern cat si intern, proiectul prezentat aici poate fi modificat si personalizat la discretia cumparatorului. La parter se pot crea două săli de viață și de luat masa, luminoase și spațioase, deschise pe pridvoarele exclusive, o cameră dedicată bucătăriei și două încăperi de utilitate. La primul etaj cel puțin trei camere maiestuoase, cu terasă mare și baie atașată cu jacuzzi și zonă privată de relaxare / wellness.
Grădina imensă este concepută pentru a găzdui o piscină luxoasă, un teren de fotbal de 5 stele și un teren de tenis, o zonă mare de grătar, un garaj triplu și trei zone de parcare.
Vila este situată la câteva minute de mers cu mașina de cele mai frumoase orașe din nordul Italiei, cum ar fi Veneția, Verona, Padova, Ferrara, Bologna, Abano Terme, Marea și parcurile Deltei Po, „(Veneția-Torino).
Este posibil să cumpărați proprietatea chiar și în prezent fără restructurare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB