DE VÂNZARE Vilă, Pontassieve, Florenţa, Italia, Via doccia

DE VÂNZARE - Cod. 37675

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 289 m²
  • Camere: 11
  • Podea: 2

Fermă toscană scufundată în verdeață în zona de sud a Florenței, la doar 9,3 km de centrul orașului. Vila este situată la aproximativ 1 km de un sat numit Mulino del Piano, un loc care oferă atât de multe lucruri de oferit, cum ar fi nopți de dans, dar și multe feluri de mâncare și vinuri tipice toscane (sagre), ceea ce îl face o destinație perfectă pentru turiști și familii.
Este perfect situat într-o zonă retrasă, cu posibilitatea de a se extinde.
Proprietatea include 6 hectare de teren, din care aproximativ 3 hectare sunt reprezentate de teren agricol cu aproximativ 250 de măslini. Vila este locuibilă și necesită doar câteva lucrări minore de renovare.
Cladirea locuibila are o suprafata de 289 mp dispusa pe 2 nivele formata din 11.5 camere. Etaj inferior: 2 saloane mari, unul cu o cameră cu un șemineu frumos, baie și spălătorie, bucătărie și cameră utilă. Etajul superior: 4 dormitoare mari, cu o altă cameră cu șemineu care ar putea fi folosit ca dormitor cincilea. Aveți șansa de a crea un mezanin în fiecare cameră. Există, de asemenea, încă 2 băi, dintre care unul este conectat cu un dormitor dublu. Camerele sunt împărțite pe un coridor lung. Hambarul de 177 mp care urmează să fie restaurat se întinde pe 2 etaje cu scară. Posibilitate de garaj, pensiune, vila sau apartamente. A treia clădire este o anexă agricolă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB