DE VÂNZARE Vilă, San Miniato, Pisa, Italia, Via del Cimitero 1

DE VÂNZARE - Cod. 38828

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 455 m²
  • Camere: 8
  • Podea: Più livelli

Posibilitatea de negociere directă cu proprietarii fără costuri de intermediere.
Villa Tamerici, care poate fi vizitată practic prin intermediul videoclipului de pe Youtube, este o fermă de 455 de metri pătrați, cu o piscină mare (15 x 7 metri) situată în municipiul San Miniato, lângă vechea Via Francigena, pe dealul San Quintino. Vila, bine accesibilă de pe drumul asfaltat, este înconjurată de măslini și chiparoși și se află la 7 km de San Miniato; de la ieșirea de pe autostrada A 1 Scandicci (FI), mergând de-a lungul drumului de comunicare FI-PI-LI, ajungeți la Villa în aproximativ 30 de minute.
link-ul Video Villa TAMERICI https://youtu.be/Pt0HT3KFIyE
Proprietatea este alcătuită dintr-o clădire principală de 2 etaje (390 mp), dintr-un fost canapea renovat complet de 65 mp și este echipat cu un sistem fotovoltaic pentru electricitate și un sistem solar de încălzire pentru încălzire și apă caldă .
Parter: bucătărie cu cămin și sobă de lemn, living mare și baie. La etajul 1, dormitorul constă din 7 camere de diferite dimensiuni și 2 băi. Barul ex complet restaurat este alcătuit dintr-o zonă de living / dining - bucătărie și un dormitor într-o mansardă în fier și lemn; există o baie.
Timp de 10 ani Villa Tamerici a fost închiriată pentru câteva săptămâni pe an ca "Casă de vacanță". Un început bun este evidențiat de excelentele recenzii ale clienților publicate pe: tripadvisor, homeaway, vacavilla.
Vila Tamerici oferă o posibilitate reală de dezvoltare a afacerii turistice. În acest sens, există deja proiecte variind de la transformarea într-o unitate "Bed & Breakfast" cu aproximativ 14/16 paturi, la realizarea a 3 unități de locuit, fiecare de la 4 la 6 paturi, pentru aceste modificări structurale s-au estimat costuri scăzute
Pretul solicitat 980.000 de euro

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB