DE VÂNZARE Vilă, Sassofeltrio, Pesaro e Urbino, Italia, Via Ugo Fscolo 17

DE VÂNZARE - Cod. 31047

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 130 m²
  • Camere: three
  • Podea: three

Acest apartament modern 130 sqmt spatios este alegerea perfecta pentru familia cu până la patru persoane care doresc atât trăiesc în spațiu mare și confortabil privat și rural.
Acesta este situat în satul pitoresc Sassofeltrio (Marche), aproape de orașul istoric din Urbino (30 km) și Marea Adriatică (20 km). magazine și școli comerciale sunt de 100 mts de-a lungul. Apartamentul este o constructie noua, finalizat la începutul anului 2013, și este construit în conformitate cu cele mai recente norme de legi de construcție și echipate cu domoticii.
În acest apartament, prioritate a fost acordată de design interior de mare standard de. Τhe zonă spațioasă de living include un plan deschis și complet echipate modern, bucatarie nou, o zonă de lounge confortabilă, un spațiu canapea mare și TV, predispozitia prin cablu.
Apartamentul este nou, echipat cu un sistem modern de încălzire prin pardoseală și un trei noi spoturi de aer condiționat, pe fiecare etaj.
Înconjurat de o grădină privată, apartamentul este panoramică și are trei bai, trei balcoane mari, un loc de parcare privată și un garaj dublu. Există ferestre mari (nouă) peste toată casa face toate zonele foarte luminoase. In combinatie cu cele doua balcoane punte mari (aprox 6 sqmt fiecare.); cel din camera de zi ar putea fi închis pentru o grădină de iarnă, cu vedere la dealuri și grădina foarte frumos situată în jurul clădirii, ceea ce face stau la apartament deosebit de plăcută în timp de zăpadă. Există o legătură directă cu autobuzul de la Sassofeltrio în orașul Rimini, unde se află aeroportul Federico Fellini, și mare (20 km).
Pretul este 210.000 euro.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB