DE VÂNZARE Vilă, Scafa, Pescara, Italia, Via Ignazio Silone

DE VÂNZARE - Cod. 25766

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 600 m²
  • Camere: 12
  • Podea: 3

Un trei etaj vilă mare istoric, împărțită în 3 apartamente cu intrari separate, cu 2000 de metri patrati teren intravilan în jurul.
Primul lot cuprinde: un apartament subsol + parter, cu un total de 400 de metri patrati
Al doilea lot cuprinde: A doua apartament etaj de 100 mp (recent renovat, cu un design de top-of-the-line pentru mai multe detalii.).
Cea de a treia lot cuprinde: A doua apartament etaj de 100 mp (nu mobilate), cu o terasă mare și o priveliște minunată a munților Abruzzi.
Vila este înconjurată de o grădină împrejmuită bine păstrate (cu pomi fructiferi) de 2000 de metri patrati. Aceasta include, de asemenea, 4 locuri de parcare acoperite de un acoperiș, 4 locuri de parcare deschise mașină și 2 garaje.
Partea recent renovat de vila are un interior standard ridicat și este complet mobilat cu mobila pentru a măsura (proprietarul are o fabrica de mobilă la comandă made in Italy).
Vila are, de asemenea, o fântână centrală, acvariu interior, veranda la intrare și un alt verandă spațioasă în grădină (perfect potrivit pentru petreceri în grădină, nunti si intalniri), pivniță mare cu vinuri vechi inclus. In gradina sunt pomi fructiferi, și o mică grădină de trandafiri în intrare.
Vila este situat la 30 minute cu mașina de la Marea Adriatică (Pescara), la 20 minute de la munte cu pârtii de schi (Passo Lanciano) și 90 de minute de la Roma. Din cauza dimensiunii și locației sale structura ar putea fi, de asemenea, o utilizare perfectă pentru restaurante, clinici private, organizații de birou de mari dimensiuni, cum ar fi băncile, societățile de asigurare, etc.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB