DE VÂNZARE Vilă, Sordevolo, Biella, Italia, via Clemente Vercellone, 4

DE VÂNZARE - Cod. 36940

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 4000 m²
  • Camere: 30
  • Podea: 4

Villa Cernigliaro, reședință istorică legată de Ministerul Educației, protejată de Superintendentul patrimoniului arhitectural și peisajului din Piemont, este una dintre cele mai frumoase vile din regiune. Acesta este condus de Carlotta Cernigliaro, instruit în Milano, care se implică zilnic în conservare prin intermediul întreprinderilor comerciale și în nișă artistică și culturală paralelă. Astăzi este independent.

O bijuterie autentică a culturii italiene, Villa Cernigliaro este situată în Sordevolo, în provincia Biella, într-o natură cu un climat temperat. Este aproape de situri de frumusețe remarcabilă, parcuri și rezervații naturale, stațiuni de schi, sanctuare și destinații de excursii.
Villa Cernigliaro păstrează încă o atmosferă autentică, cu mobilierul original și setările din secolul al XVIII-lea proiectate de arhitectul Chevalley. Spectacolul natural al parcului și peisajul îndepărtat este fundalul fascinant al fiecărui punct de observare al locuinței.
Este înconjurată de ziduri de piatră care îi protejează intimitatea.

Vila își rezervă o atmosferă specială pentru cei care doresc un loc pentru a rămâne rafinat, confortabil și fermecător. Spațiile și băile spațioase:
Suite de suită pentru oaspeți, compus din două camere duble, comunicat și baie comună
Cameră roșie dublă / triplă cu terasă și baie
Cameră dublă / triplă cu cameră verde, cu terasă și baie
Parcul și camerele vilei: camera de biliard, camera de ceai, camera de jocuri, sala de poeți și sală de bibliotecă completează farmecul.
Parcarea în interiorul hotelului este permisă exclusiv oaspeților, personalului direcțional și transportului de echipamente. O parcare gratuită situată chiar în față (traversarea drumului) poate fi utilizată gratuit de către vizitatori, personal, transferuri, autobuze sau Tir.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB