DE VÂNZARE Vilă, ZERI, Massa Carrara, Italia, PATIGNO DI ZERI- Via case sparse

DE VÂNZARE - Cod. 29194

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 200 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 2

Zeri, în localitatea Patigno, vânzare desprinse Vila însorită, înconjurată de o grădină cu vedere panoramică frumoasă, aproape de pârtii de schi și Cinque Terre
De vanzare in Italia, Toscana, Zeri - Patigno ().
VILLA ROBERTA (la 750 de metri deasupra nivelului mării) este o vilă independentă înconjurată de dealuri luxuriante verzi toscane în apropierea magnificei munții Apenini. Vila este situată într-o grădină împrejmuită de aproximativ 2000 de metri pătrați (complet de construcție). Aerul condiționat nu este necesară, datorită marilor pereții casei, este destul de rece în timpul verii. Există două intrări la parter, una în față și una la partea din spate a casei, care vă permite să-și petreacă timpul în grădina de iarnă, datorită veranda vitrate, ședința minunata / zona de lectură. În fața casei, există o perdea exterioară mare care vă permite să aveți spațiu de luat masa dumneavoastră în afara. Din fata, casa este accesibila cu masina de la poarta automată mare la garaj.
La parter se afla o camera de zi spațioasă cu un șemineu, cu un colț de sala de mese, bucătărie de unde puteți ajunge la grădina de iarnă, minunatul verandă windowed.
La etajul mezanin, există două dormitoare duble și o baie.
La primul etaj există un studiu de cameră și o altă cameră numită "The Piano", cu o terasă (care poate fi, de asemenea, folosite ca dormitoare duble), și o baie cu duș.
La parter există un dormitor dublu, o baie, o sală de spălătorie, o bucătărie locuibile cu șemineu.
După puțin trei scări trepte, există subsol de la care avea acces la garajul mare.
În prezent, subsolul este folosit pentru depozitare și ca o cramă
Cele două etaje pot fi folosite separat una de cealaltă și ambele au o intrare privată.
Pe langa casa, in afara verandă, există o zonă pentru grătar.
Magazine și alte facilități pot fi găsite în termen de 5 minute de mers de la casă în piața orașului Patigno, în cazul în care există prea un hotel, o stație de autobuz, doua baruri, doua restaurante, unde puteți mânca pizza italiană și un supermarket.
Mai mult decât atât, aveți nevoie de numai cinci minute cu mașina pentru a ajunge în orașul caracteristic puțin Coloretta și douăzeci de minute pentru a ajunge în orașul medieval Pontremoli, unde puteți găsi stația de cale ferată. Datorită acestui fapt, puteți ajunge cu ușurință țara Ligurică în numai 40 minute.
Și, dacă preferați, puteți călători în orașul La Spezia, situată în Golful celebrul Poeților, de autostrada de la Pontremoli.
Frumoasa coastă a Cinque Terre este de aproximativ o oră distanță, iar aeroportul din Pisa le cu numeroasele sale destinații internaționale

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB