DE VÂNZARE Vilă, LAGO DI COMO, Como, Italia, via mandelli

DE VÂNZARE - Cod. 25437

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 350 m²
  • Camere: 12
  • Podea: 4

Lacul Como -Montorfano-
Proprietatea este situată într-o poziție dominantă (așa-numita "Belvedere"), cel mai frumos și exclusive ale districtului, chiar pe Monte orfane, cu vedere spre lac și pădure din spatele. Perfect situat într-un context rezidențial de valoare absolută. Confidențialitate se datorează și faptului că drumul spre vila se încheie în apropierea aceeași. În același timp, ea nu este izolat în raport cu cealaltă carcasă și aceasta asigură siguranța. In fata (sud) este lacul și pe de altă parte se poate admira Golf Club Villa d'Este cu Club House și fânețe dedicate acestui sport sa. La est, puteți vedea luminile de seară Milano hinterland. La vest, veți fi uimit de lanțul impresionant de Monte Rosa. În partea de nord (din spatele casei) se află pădurea cu vestigiile castrului de Frederick Barbarossa.
Nou construit vilă în stil modern, cu acoperiș din cupru și cu care se confruntă cărămizi întregi.
În prezent, este format din 2 apartamente independente, dar conectat la 4 nivele. Zona este de aproximativ 350 de metri patrati.
Apartamentul principal este compus după cum urmează:
P.T. intrare în living dublu cu două inaltime, vatră, fereastra mare cu vedere la incasabilă complet lac, acces la grădină și terasă de 70 mp din jurul proprietății pe trei laturi; bucătărie, montate, zidărie adaptate cu uși solide, acces la gradina si terasa, mare fereastră trapa de sticla arcuit catedrala a comunica cu taverna; baie cu fereastră dressing și cabină de duș; subsol mare / sala de mese cu arderea lemnului aragaz.
Subsol: camara / spalatorie; Călcat; sala cazanelor; spatiu de depozitare si crama. Întreaga zonă poate fi folosit ca cazare pentru funcționarii de deschidere, de asemenea, un acces independent la grădină.
Etaj: Original pod / studio cu alte sobă de teracotă, cu vedere la camera de zi; oaspete față lac dormitor cu acces la gradina; mare dormitor matrimonial cu garderoba adaptate; baie mare cu cada zidărie.
Al doilea apartament are intrare, încălzire și sistem de alarma si este după cum urmează: dormitor mare cu dressing; trăiesc la ultimul etaj, cu bucătărie americană; / cameră mare de depozitare mansarda; zidărie baie cu cada cu hidromasaj si dus.
Accesorii: grădină de 2000 mp înclinate spre lac; rezervor cu pompa hidraulica pentru colectarea apei de ploaie pentru irigații; suprafețe mari de adăpost, unelte si lemn; stairlift exterior; sistem de alarmă; interfoane, interfoane video și interphono; garaj pentru 6 masini; porti automate; mobilier personalizat; bariera termica geamuri; etaje și ceramică italiană și accesorii, acoperiș din cupru, cu care se confruntă cărămizi întregi, garaj pentru 6 masini, etc.
În câteva minute puteți ajunge la toate serviciile majore (supermaket, stand de ziare, tutungerie, farmacie, oficiu postal, primărie, bancă, restaurante, baruri, înghețată salon, stație de autobuz, etc.
Posibilitatea de piscină exterioară.
Posibilitatea de mai mult spațiu de podea cu 20%.
E "de vânzare cu parțială măsură mobilier fin.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB