DE ÎNCHIRIAT 4 camere, Viareggio, Lucca, Italia, via silvio pellico 62

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 43447

  • Tipologie: 4 camere
  • Zona: 40 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 1

Bine ați venit în apartamentul nostru exclusivist cu o terasă panoramică! Acest spațiu captivant a fost conceput pentru a oferi oaspeților noștri o experiență de neuitat, combinând confortul luxos cu priveliștile uluitoare ale orașului înconjurător.

O terasă minunat decorată se întinde larg în fața apartamentului. Aici vă puteți bucura de o atmosferă relaxantă, cufundat în liniștea și intimitatea acestui spațiu privat. Petreceți-vă zilele făcând plajă pe șezlongurile noastre confortabile sau răsfățați-vă cu momente de pură relaxare pe scaunele noastre confortabile, bucurându-vă de spectacolul care se desfășoară în fața dumneavoastră.

In interiorul apartamentului vei gasi un ambient rafinat, amenajat cu gust si cu atentie la cele mai mici detalii. Culorile calde ale pereților, accente de designer și mobilierul elegant vor crea o atmosferă de farmec și relaxare.

Dormitorul principal este o oază de liniște, cu un pat king-size confortabil, de pluș, lenjerie de pat premium și perne de pluș. De asemenea, oaspeții vor avea acces la un dulap mare unde își pot depozita lucrurile personale.

Baia este o capodopera de design, cu o cadă de lux și un duș cu efect de ploaie modern. Aici te poți dedica unei experiențe autentice de bunăstare și relaxare.

Apartamentul are si o bucatarie complet utilata, perfecta pentru cei care doresc sa isi pregateasca singuri mesele. Mesele pot fi savurate pe terasă, admirând priveliștea panoramică, sau în interior, în fermecătorul colț de luat masa.

Apartamentul este situat la via silvio pellico 62, foarte aproape de principalele obiective turistice si de centrul istoric
Bine ați venit în apartamentul nostru exclusivist cu o terasă panoramică! Acest spațiu captivant a fost conceput pentru a oferi oaspeților noștri o experiență de neuitat, combinând confortul luxos cu priveliștile uluitoare ale orașului înconjurător.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB