DE ÎNCHIRIAT Vilă, Foiano della Chiana, Arezzo, Italia, Via Porto 18

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 25626

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 230 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 3

Extern

Această vilă este situat la aproximativ un kilometru de Foiano della Chiana, un frumos centru urban etruscă în provincia Arezzo, cu magazine, restaurante și servicii de toate tipurile. Arezzo, Siena, Montepulciano și Florența sunt în apropiere, în timp ce frumosul sat de Cortona este la doar câțiva kilometri distanță.
Această vilă fabulos în provincia Arezzo invită oaspeții să se relaxeze și relaxați-vă în mediul rural toscan, amplasat între dealuri, soare de aur, vin bucătărie sublim și unic. Oaspeții pot solicita un transfer la și de la aeroport, tururi ghidate, mese, cursuri de gătit și alte activități, cum ar fi pescuitul, golf, călărie, ciclism montan și multe altele.
Vila a fost construita in 1925, iar a suferit mai multe renovari si extinderi de-a lungul anilor pentru a oferi toate facilitățile moderne. Chiar în afara vila este frumos piscina înconjurată de grădini italiene clasice și sculpturi. Există, de asemenea, două puncte de grătar, o baie cu cada 6 locuri și o saună finlandeză a 8 persoane in apropiere de piscina care pot fi savurate de către oaspeți exclusiv pe tot parcursul anului, mai multe foișor și șezlonguri. Există, de asemenea, o fântână octogonală și un alt chioșc cu masă și scaune. Proprietatea are, de asemenea, un ping pong, fotbal de masă sau fotbal, echipamente de fitness, 6 biciclete de munte pentru a fi utilizate în mod liber de către oaspeți și o zonă de joacă pentru copii.
Vila este împărțită în două apartamente de lux cu perete despărțitor în verticale de 26 cm cărămidă solidă și una dintre ele detașate este ocupat de către proprietar, care are intrare proprie și aleea poarta independent, pentru a asigura intimitate maxima pentru oaspeții, care au utilizarea exclusivă a întregii grădina de piscină, saună și vâltori fierbinte.
 

Interior

Vila dispune de 4 camere spațioase și confortabile, care poate găzdui până la 10 de persoane + 2. Toate sunt dotate cu TV, iar unul dintre ei are chiar propriul spațiu privat în aer liber. Există un salon mare cu canapele, TV prin satelit, scaune elegante, un șemineu mare cu locuri la părțile laterale și o masă pentru 12 persoane, la parter se află, de asemenea, o bucătărie complet utilată. Proprietatea are cinci bai, câte una pe fiecare etaj al vilei si doua bai in dependenta extern.


Nunti

Această vilă fabulos în provincia Arezzo este locul perfect pentru a organiza o nunta si alte evenimente speciale. Proprietatea poate găzdui până la 1000 de locuri de grădina mare, și există o piscină mare cu parchet, care poate găzdui până la 300 de persoane așezat. Bucataria pentru catering și 2 bai, pentru bărbați și femei sunt pe dependența și există parcare pentru până la 250 de masini. Pentru ceremonia religioasa este o biserică țară destul de în 1600 la aproximativ 150 de metri de Villa.
Această vilă fabulos în Arezzo prestigiu și confortabil, este locatia ideala pentru nunta perfectă și vacanța de vis.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB