DE ÎNCHIRIAT Vilă, Neviano, Lecce, Italia, Via Rodolfo Graziani

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 34184

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 230 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 1

RESIDENCE NEVIANESI - desprinse Destul de vila cu grădină într-un sat tipic în inima Salento, Neviano. Departe de zarva și vara câțiva kilometri de stațiunile de mare renumite (10 min. De la Gallipoli).
7 camere, 5 dormitoare, 6-12 paturi. Ideal pentru 2/3 familii sau un grup de prieteni. 2 intrari una din zona de living, una din zona de dormit, în urma grădină (adică de cotitură în jurul vilei) pot fi accesate direct din bucătărie. Bucataria comunica cu gradina printr-o ușă glisantă mare (trei metri), dintr-un pătrat perfect pentru viața de noapte plină de viață și luați masa în aer liber. 2 băi mari, cu un duș mare (2-3 persoane), una cu baie, bucatarie, living cu semineu, 4 dormitoare + un etaj toate independente (camerele sunt accesate din hol), o vedere, duș în aer liber. Vila include totul (TV, bucătărie cu cuptor, frigider, masina de spalat ....) este bine decorat, curat și funcțional. Cutia și lenjerii de pat sunt disponibile separat. La cerere pot trimite mai multe fotografii ale vilei și stațiunea.
Vila nu este în țară, dar în zona rezidențială a Neviano, un oraș în inima Salento, înconjurat de rural cu plantații de măslini și clădiri vechi din piatră. În sat există supermarketuri, magazine, restaurante, pizzerii, baruri
Locul este cu adevărat strategică! 10 mn de plaja statiuni la Marea Ionică, cum ar fi Gallipoli și S. Caterina (care, așa cum puțin cunoscută Consiliul pentru a vizita), aici puteți găsi plajele stânci; 20 de minute de la Lecce, capitala baroc; 25 mn de Otranto la Adriatică; 25 mn de Santa Maria di Leuca vârful extrem al călcâiului unde Ionică și se întâlnesc Adriatică (consiliu de program de o zi aici).
O hartă detaliată a Salento, itinerarii turistice Salento (pe coasta si interioare) si reviste cu un eveniment va fi la dispoziția dumneavoastră.

Activități în 5-10 km: Navigare, tenis, sporturi nautice, club de noapte, spa, Scufundări, Windsurfing, Plajă cu salvamar, pescuit, parc de distracții, Cinema, Teatru.
De la € 450 pe săptămână sau € 250 pe week-end (3 zile), în funcție de sezon.
Vila este, de asemenea, de vânzare

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB