DE VÂNZARE 4 camere, Imperia, Imperia, Italia, Via Des Geneys

DE VÂNZARE - Cod. 43241

  • Tipologie: 4 camere
  • Zona: 101 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

Proprietatea, cu o suprafață de 101 metri pătrați, este situată în centrul orașului Oneglia (Imperia), foarte aproape de Piazza Dante și adiacentă minunatei Calata Cuneo, renumită pentru restaurantele sale caracteristice deschise atât iarna cât și vara, pentru pește, precum și cât despre porticurile sale antice.
Locația este strategică atât pentru accesul la servicii (în apropiere sunt bănci, oficii poștale, magazine, studiouri și birouri profesionale precum și școli de toate nivelurile) cât și pentru plaje. De fapt, la doar 100 de metri liniari se află splendidele plaje Oneglia și plajele echipate și numeroase cluburi de noapte care încălzesc viața de noapte, mai ales vara. Atât în zona din fața ușii de la intrare, cât și în imediata apropiere există diverse parcări, atât gratuite, cât și cu plată, care facilitează parcarea.
Sistemele, ca si intregul apartament, au fost complet renovate si refacute in 2016, incalzirea este autonoma cu termostat propriu si sunt si doua aparate de aer conditionat inverter care pot asigura caldura iarna si racoritoare si racoare vara. Tot în 2016 a fost instalat un cazan în condensare pentru a eficientiza atingerea exactă a temperaturii apei, garantând economii semnificative de energie. Ferestrele termopan asigura izolare de zgomot si frig iar casa a fost izolata termic. În anul 2023 au fost finalizate lucrările de renovare a fațadei exterioare

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB