DE VÂNZARE 4 camere, Rapallo, Genova, Italia, Via Passo dietro il Coro, 9 B, San Pietro di Novella, Rapallo GE

DE VÂNZARE - Cod. 40260

  • Tipologie: 4 camere
  • Zona: 257 m²
  • Camere: 4
  • Podea: terra

LIGURIA - Apartament de vânzare, elegant și rezidențial, cu grădină și terasă mare, în Rapallo, San Pietro di Novella.

Proprietatea este situată în splendida zonă Rapallo, San Pietro di Novella, de unde este foarte convenabil să se ajungă la centru și la mare Rapallo (2,4 km) și la toate magazinele care au stația de autobuz sub casă. Spital, biserică, teren de tenis condominiu și golf în imediata apropiere.
Ieșirea de pe autostradă este de 1,5 km și nu este audibilă sau vizibilă, deoarece se află într-o altă vale îndepărtată.
Poziția este de invidiat, deoarece este înconjurată de verdeață, într-o zonă liniștită, și are o priveliște uluitoare asupra dealurilor moi și verzi liguriene din față.
Vă oferim vânzarea unui apartament frumos, cu o strălucire deosebită în toată casa și însorit atât la nord cât și la sud, după cum urmează:

- apartament de 116 mp cu intrare spațioasă, living dublu, bucătărie cu acces direct la grădina de intrare, două dormitoare duble cu parchet și dublu perimetru umplut pe pereți pentru izolare fonică, două băi, dulap. Apartamentul are o ușă blindată, ferestre și rame din lemn, geamuri duble, precum și închideri de fier și porți cu încuietori anti-intruziune. Plase de tantari. Încălzire autonomă. Un singur combustibil poziționat în salon pentru posibila instalare a unui șemineu. Sistem de alarma.

- Grădină privată pentru o suprafață totală de 101 mp, împărțită în două porții:
a) Prima cu intrarea în apartament printr-o alee;
b) a doua accesibilă din salon printr-o terasă mare, foarte însorită și locuibilă toată ziua, cu podea din teracotă. Avem pomi fructiferi (lămâi, caise, mandarine chinezești și arome) și iasomie peste tot.

- Cutie de zidărie mare, de 40 de metri pătrați, situată în interiorul condominiului, inclusiv sistem de lumină și electricitate, sistem de apă pentru conectarea mașinii de spălat, chiuvetă, pregătire pentru duș, rafturi perimetrale și amortizor în stare excelentă și blocare nouă.

Amplasarea proprietății amintește de valorile ecologice de invidiat pentru calitatea vieții și pentru aerul curat pe care îl garantează verdeața și aromele florale din jurul apartamentului, precum și cea care derivă din întreaga zonă deluroasă cu vedere la Valea San Pietro cu panorama sa spectaculoasă și care se bucură pe scară largă de pe terasă. Tranzacția și relaxarea sunt asigurate și potrivite pentru orice tip de nevoie și compoziție familială fără excluderea vârstei.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB