DE VÂNZARE +5 camere, Olbia, Olbia Tempio, Italia, Corso Vittorio Veneto 37

DE VÂNZARE - Cod. 43481

  • Tipologie: +5 camere
  • Zona: 950 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 4

Vanzare apartament 6 camere si mai mult 350 m² Olbia, Sardinia

!!! Oportunitate de investiție super exclusivă

Orașul Olbia din Sardinia este adesea numit „poarta de intrare” către Costa Smeralda, una dintre cele mai luxoase și prestigioase stațiuni din lume, datorită poziției sale geografice și rolului său în regiune.

Prețul inițial al apartamentului a fost stabilit de proprietar la 1.750.000 de euro după ce imobilul a fost evaluat de către experți. Acesta este un apartament luxos cu două etaje, cu o reducere de 45%. Totodată, proprietarul oferă un preț de 950.000 de euro.

Oferim un apartament unic de lux cu două etaje în centrul Olbiei, în nord-estul insulei Sardinia, cu acces la o terasă privată cu o vedere magnifică de 360 de grade asupra împrejurimilor între etajele 4 și 5 într-un elegant. și clădire bine întreținută. Terasa vă va oferi o experiență unică și vă va permite să admirați orașul, munții și insula Tavolara direct din apartamentul dumneavoastră. La câțiva pași se află săli de sport, grădinițe, un parc, magazine, bănci, centrul istoric al orașului se află la 15 minute de mers pe jos, precum și coasta și accesul la apă de pe promenadă. Călătoria până la aeroport durează doar 8 minute cu mașina. Puteți zbura de la Praga la Olbia cu un singur transfer convenabil la Roma sau Milano.

Imobilul are un singur proprietar, nu există datorii sau împrumuturi. Apartamentul este curat si complet utilat. Toate facilitățile vor rămâne, proprietarul se va muta numai cu bunurile proprii.

Ambele etaje sunt interconectate atât printr-o scară, cât și printr-un lift privat.

In interior se compune din: living mare, luminos cu acces la terase mari, sufragerie, bucatarie, 2 dormitoare cu baie proprie, 2 dormitoare mari folosite ca dressing, baie pentru oaspeti si spalatorie. În exterior există o zonă mare de luat masa acoperită, o zonă de grătar și o canapea. Terasa este mare, permisiunea de a construi piscina sau jacuzzi.

La etajul cinci se afla un living mare, 2 dormitoare, 1 dressing, terase mari.

Toate camerele sunt încălzite iarna și răcite vara cu un sistem ventiloconvector.

Materialele de finisare sunt toate naturale: marmură, lemn, piatră. Proprietatea include un garaj, care poate fi accesat si cu liftul, si 2 locuri de parcare.

Suprafata apartamentului este de 350 mp.
Suprafata terasa 600 m2
Important - comision agentie 3%

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați, voi răspunde cu plăcere la oricare dintre întrebările dumneavoastră
În plus, o prezentare (tur video) a obiectului este posibilă conform solicitării dumneavoastră în cazul manifestării interesului

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB