DE VÂNZARE Casă rustică, Montescudo, Rimini, Italia, via Vallecchio 21 CORIANO

DE VÂNZARE - Cod. 29086

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 320 m²
  • Camere: 10 VANI
  • Podea: TERRA E PRIMO

acasă nou construite din clasa A (anul 2015-16) este format din două clădiri:
• primul MQ 220 pe doua etaje, 6 camere, 3 bai, crama, zona de serviciu, spalatorie, garaj, locuri de parcare, verande frumoase din fata si din spate
• al doilea MQ 100 parter + mezanin 4 camere, 2 bai, verandă,
Fabricate din plantă vechi agricultor ruina, la 15 minute de mare, situat în hinterlandul din Rimini Riccione și San Marino, în Marano Park, pentru iubitorii de țară și de sport în aer liber, cinci centre de echitație din cadrul 2 km, trasee pentru biciclete, zone frumoase pentru mersul pe jos, ciclism drumeții și călărie.
În timpul elaborării proiectului a acordat o atenție deosebită respectării naturii și a dialogului între clădire și natura înconjurătoare, de fapt, casa este complet din lemn, pentru a da un accent maxim pe confort managementul energiei interioare. Și "echipamente majore de plante cu automatizare a casei și Echipament de economisire a energiei (clasa A): Panouri solare, geotermică (2 sonde de 100 de metri setări adâncime), Rehau pompa de sistem la cald sistem de căldură rece, dezumidificare și recirculare a aerului.
Cele două unități se disting ca o singură clădire a fuzionat una de alta pentru a crea un fel de sat mic, împreună cu a treia casa, care este un punct de întâlnire în curtea centrală, locul de acces la toate unitățile.
Este a fost acordată o mare importanță pentru partea de inginerie cu Home Automation și echipamente de economisire a energiei (clasa A): panouri solare, energie geotermală, sistem de Rehau pompa de căldură rece, dezumidificatorul și recirculare a aerului.
Terenul din jur de aproximativ 7000 de metri a fost organizat și plantat, conform unui proiect permacultura. Casa are un al doilea drum de acces privat.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB