DE VÂNZARE Casă terasată, Viareggio, Lucca, Italia, via verdi

DE VÂNZARE - Cod. 42166

  • Tipologie: Casă terasată
  • Zona: 320 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 0

Proprietatea a fost construită la începutul anilor 1900 și aparține tipologiei „Viareggina”: o vilă cu două etaje cu acoperiș deasupra mansardei, conectată printr-o scară interioară cu o curte în spate și o parte din casă care se dezvoltă în spatele aceleiași curți.
Casa a suferit o renovare completă în anul 2001 de către proprietatea anterioară având ca scop păstrarea structurii originale cu păstrarea tuturor materialelor vremii, apoi a fost recuperată scara originală de marmură albă cu balustrada din fontă și balustrada din lemn care face legătura. cele două etaje; pardoselile, la etajul superior din gresie octogonala produsa de Tessieri (un producator din Lucca) si la parter din marmura in carouri alb-negru. Înălțimile interioare sunt de aproximativ patru metri iar dormitoarele de la etaj au tavan „cupolă”; în zona de living de la parter cu vedere la Via Verdi tavanele sunt decorate, unul cu picturile vremii, iar celălalt reprodus cu experiență de decoratori specializați.
Reședința a fost renovată din nou în 2009 de către actualul proprietar.
Locuinta este dotata cu cele mai avansate sisteme tehnologice: incalzire in pardoseala cu un sistem de acumulare a apei calde instalat in 2012 de o rentabilitate absoluta a managementului; sistemul centralizat de aspirare a prafului; sistemul de aer conditionat, purificatorul de apa, sistemul de alarma, videointerfonul, liftul precum si sistemele traditionale de telefonie si prize TV/satelit in fiecare camera.
Întreținerea dispozitivelor interioare și externe și a fațadei a fost din nou efectuată în mai 2021.
Proprietatea are o suprafață brută de peste 320 (trei sute douăzeci) de metri pătrați.
Locația casei este foarte centrală: la 50 de metri de cea mai prestigioasă zonă a promenadei de pe malul mării Viareggio, la 200 de metri de debarcader, la 100 de metri de Gran Caffè Margherita și la 150 de metri de piața Logge.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB