DE VÂNZARE Casă, Lecce, Lecce, Italia, Via Luigi Scarambone, 21

DE VÂNZARE - Cod. 43854

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 82 m²
  • Camere: 4
  • Podea: Terra
  • Starea clădirii: Excellent

*PUGLIA, Lecce:*În fermecătorul centru istoric al orașului Lecce se află fermecătoarea noastră casă individuală la parter, fin renovată și folosită ca casă de vacanță. Este dotat cu tot confortul pentru a garanta o vacanta de neuitat. Structura include 2 bai, 2 dormitoare, o bucatarie si o mini piscina, ideale pentru relaxare in intimitate totala. Mini piscina este dotata cu hidromasaj, lumini, skimmer, termostat pentru incalzirea apei, dozatoare automate pentru mentinerea optima a PH-ului si a nivelului de clor si poti controla filtrarea, hidromasajul si luminile chiar de la distanta. Casa a primit 5 stele de la toți oaspeții și este întotdeauna apreciată. Este plin constant, afacerile sunt în plină expansiune și Lecce atrage turiști pe tot parcursul anului.

Proprietatea este situată într-o poziție strategică care vă permite să ajungeți cu ușurință pe jos în cele mai importante locuri din oraș. Vindem intreaga proprietate, inclusiv toate echipamentele necesare continuarii afacerii. Echipamentul include: 2 televizoare, Wi-Fi extins pentru a acoperi toată casa, un pat dublu cu baldachin din bambus, un pat dublu cu baldachin din lemn de tec, aparat de cafea, ceainic, minibar, 2 aparate de aer condiționat noi, masă și scaune nou-nouțe, fotoliu, dulapuri, mobilier de intrare, seif, trusă de prim ajutor, stingător, uscător de păr, perne noi, 2 topper-uri perfecte și saltele de calitate excelentă (oaspeții noștri ne-au făcut multe complimente). În plus, există un aspirator Dyson de ultimă generație și luminile tipice din Apulia.

Casa este dotata cu o centrala noua pentru apa calda, care deserveste intreaga structura, si este amenajata pentru un sistem de gaz metan, cu un contor deja activ in exterior. Afacerea caselor de vacanță este foarte bine stabilită și primim rezervări constante; oaspeții apreciază cu adevărat casa noastră. Ei evaluează favorabil atenția la detalii, mobilierul, confortul și minipiscina, precum și confortul de a putea ajunge în centru în câteva minute fără a fi nevoie de mașină. Minipiscina noastră reprezintă o adevărată valoare adăugată pentru cei care stau, totul în deplină intimitate.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB