DE VÂNZARE Casă, Porto San Giorgio, Fermo, Italia, Via Tombolini n°81

DE VÂNZARE - Cod. 41092

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 200 m²
  • Camere: 8
  • Podea: Terra-Primo-Secondo
  • Starea clădirii: New building
  • 80.00

- CASĂ LA VÂNZĂ LA MARE -


Compania EDILSCOROLLI SRL, este o companie artizanală, fondată în 2006.
Acesta operează în principal în provincia Fermo (FM) atât în domeniul privat, cât și în cel public și își dezvoltă activitatea în renovare, îmbunătățire și adaptare seismică, recalificare energetică și în construcția și vânzarea directă a proprietăților de prestigiu.
De când a fost creată, EDILSCOROLLI SRL și-a stabilit obiectivul de a nu trăda niciodată încrederea clientului și și-a bazat stilul comercial pe acest principiu cu soluții și tehnici care sunt mereu în pas cu vremurile.
Printre nenumăratele noastre lucrări efectuate, oferim spre vânzare, această nouă casă cu două familii, situată în centrul orașului Porto San Giorgio (FM) Marche-Italia, un oraș turistic primitor cu vedere la Marea Adriatică, cu o plajă splendidă și clar mare, frecventat de mulți străini, cum ar fi ruși, britanici, francezi, germani, americani, olandezi și chiar arabi.
Casa noastră se află în centrul caracteristicului și foarte căutatului Borgo Marinaro, de unde puteți ajunge cu ușurință la toate serviciile principale, cum ar fi piața principală, bănci, pizzerii, oficii poștale, școli, supermarketuri, baruri, hoteluri etc. .... cu mașina, pe jos sau cu bicicleta, și mai presus de toate promenada fabulos de frumosul oraș turistic. Cel mai apropiat aeroport este Ancona Falconara și se află la aproximativ 70 km.
În această casă de aproximativ 200 de metri pătrați, oferim spre vânzare două splendide și fermecătoare apartamente duplex ambele pe două niveluri, unul de 93 de metri pătrați (aproape finalizat) și celălalt de 100 de metri pătrați (în stare brută avansată), încă cu posibilitatea de a personaliza finisajele interioare și / sau de a face modificările personalizate necesare, în funcție de gusturile lor, nevoile și culturi. Aceste apartamente au trei dormitoare și cel puțin două băi, pe lângă balcoanele cu vedere la ele.
Proprietatea în cauză, pe lângă faptul că este complet nouă, este, prin urmare, și anti-seismică, rezistentă la foc, sigură, sănătoasă, spațioasă, luminoasă, economică și mai ales ... independentă !!!!
În plus, apartamentele, în spatele unei variante prezentate în municipiu, pot fi comasate, transformându-le într-o singură casă pe trei niveluri, dotată la parter cu un garaj exclusiv, baie și spălătorie.
Profităm de această ocazie pentru a vă mulțumi în avans și a vă saluta cordial, cu speranța că casa situată lângă mare va fi de aprobarea dumneavoastră pentru o viitoare negociere.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB