DE VÂNZARE Hotel, Tropea, Vibo Valentia, Italia, via marina

DE VÂNZARE - Cod. 40174

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 300 m²
  • Camere: 16
  • Podea: terra

TROPEA Perla Mării Tirrene în Calabria (ITALIA) - ACTIVITĂȚI CEDES Apartamente pentru reședințe complet renovate. Activitate deja activă, cu recenzii excelente 9,7 la rezervare, AIRBNB, EXPEDIA și toate portalurile, cu o rentabilitate excelentă, într-o poziție strategică la 350 de metri de stânca care a devenit o icoană în Calabria și în lume, a Bisericii Madone dell'Isola cu plaje albe minunate și pe mare limpede, precum și la 500 de metri de centrul istoric al Tropei, cu aleile sugestive, punctate cu mici deschideri, palate și piețe nobile, dețin alte minuni.
Reședința este formată din num. 6 apartamente cu intrare independentă, complet renovate la noi și complet mobilate, de diferite dimensiuni care pot găzdui până la 5/6 de oaspeți fiecare.
Contract de închiriere 6 + 6 contract anual de închiriere 26.000,00 € (întreaga structură). - cerere de preluare a activității 160.000,00 EUR.
ESTE VÂNZAT EXCLUSIV PENTRU UN NOUL PROIECT DE INVESTIȚIE ÎN DEPOT.
Conform datelor publicate de Grupul Expedia, pe baza rezervărilor înregistrate, Perla din Tirren a început sezonul turistic din 2019 cu 30% mai multe prezențe decât anul precedent. Orașul fondat de Hercules, o destinație turistică favorizată mai ales de turismul internațional America, Canada, Australia și țările de Nord - Germania, Austria și Elveția - călătorește spre noi recorduri având în vedere sezoanele următoare.
PENTRU ORICE INFORMAȚIE Lăsați-vă numerele de telefon legate de datele dvs. personale.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB