DE VÂNZARE Mansardă, Trieste, Trieste, Italia, strada nuova per Opicina

DE VÂNZARE - Cod. 42352

  • Tipologie: Mansardă
  • Zona: 180 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 3 e 4

VEDERE UNICA LA GOLF SI ORAS - Foarte luminos si cu o vedere panoramica splendida la mare si oras, penthouse si super-penthouse intr-o resedinta exclusivista din 2004, complet renovata in 2017 si aceeasi prima intrare.
150 de metri pătrați interiori, după cum urmează:
intrare, living dublu (sufragerie + living) cu 10 metri de ferestre la toata inaltimea din care va puteti bucura de o panorama spectaculoasa si acces imediat la spatiile exterioare (terase si gradini), bucatarie, spalatorie, baie complet, dormitor dublu cu dressing pe toată înălțimea însumând 7 metri liniari.
Un hol practic folosit ca sifonier duce la etajul superior printr-o scara eleganta de design Perusini: de aici intrarea intr-o garsoniera mare de 40mp, folosita in prezent ca loc mare de joaca pentru copii dar din care se pot obtine 2 dormitoare duble confortabile. De la etaj o vedere privilegiata din doua ferestre triple mari de 3 metri latime fiecare, din care se acceseaza cel de-al doilea sistem de terase si solar situat la nivelul superior si accesibil direct din exterior, fara a trece prin zonele comune.
Etajul superior este completat de o baie cu o cadă mare de colț Novellini, precum și un alt dulap care adăpostește un dressing suplimentar.
De la ambele etaje se poate accesa terasele panoramice pentru un total de 50 de metri patrati cu intimitate totala si gradina terasa de peste 300 de metri patrati, organizata in zone umbrite si pastini in completa expunere la soare. În grădini, cu pomi fructiferi și măslini seculari, există un loc de joacă pentru copii din lemn, cu căsuță din lemn, tobogan și 2 leagăne. Spatiile exterioare sunt dotate cu irigatii, iluminat, prize si un subsol mare exterior pentru adapostirea uneltelor si a utilajelor de gradina.

Ambele bai au geamuri si au chiuvete duble si coloane cu hidromasaj.
Incalzire autonoma pe metan cu centrala de stocare apa de 160l.
Sisteme standard - fibra optica - finisaje fine:
Geamuri glisante cu geam triplu cu ruptura termica cu emisii reduse, insumand 20 de metri liniari de copertine motorizate Arquati cu senzor de vant/soare
obloane electrice anti-intruziune integrate
3 aparate de aer condiționat inverter de ultimă generație
sistem de alarma perimetral, volumetric intern si extern, compatibil cu sistemul de automatizare a locuintei si controlat de la distanta.
sistem de supraveghere video pe ambele niveluri
Clasa de siguranță I sigur (EN1143-I)
Parchet din lemn masiv Berti in scanduri, insertii mozaic Bisazza, usa blindata Vighi.

Proprietatea include o boxa de 16 mp (cu acces direct la etaj complet liber de bariere arhitecturale) si o pivnita patrata foarte mare deasupra solului (acces din usa)

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB