DE VÂNZARE Vilă, Casteggio, Pavia, Italia, via vigorelli, 160

DE VÂNZARE - Cod. 41450

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 1400 m²
  • Camere: 19+11
  • Podea: 4

Vila
Astăzi vila este formată din patru etaje complet locuibile, împărțite în două apartamente, dotate cu multe conforturi, precum o saună, o sală de biliard și un lift pentru accesul la toate etajele. Noua structura este completata de garajul de 200 mp, cu baie, pe langa camera de cazane si inca o camera de serviciu. Camerele sunt impartite astfel:
TAVERNA // Conforturi moderne si spatii dedicate convivialitatii au fost inserate intre peretii si podelele originale: o sauna cu dus si baie adiacente, sala de biliard, bucataria cu vedere la un living mare si cu acces direct in parc. Dintr-o veche cameră de serviciu subterană a fost creată o mică pivniță. Pentru a completa încăperile create odată cu renovarea, există o cameră de serviciu, o spălătorie și o boltă.
PARTAR // La parter se află intrarea principală, păstrată în formă pătrată și împodobită cu un imens candelabru de cristal. Prin ușile originale din lemn, complet restaurate, se intră în diversele încăperi: un living mare, care are vedere spre parc, înfrumusețat de șemineul original, sala de mese mare și două băi. Sufrageria și sufrageria sunt împărțite de bucătăria cu masă, din care vă puteți bucura de priveliștea chiparoșilor și cedrilor vechi de secole care se găsesc în parc.
ETAJ // Cele trei dormitoare spațioase au fost întreținute la primul etaj, la care s-au adăugat două băi cu toalete și dușuri. Dormitorul matrimonial este dotat cu: dressing, o baie cu jacuzzi, doua dusuri si toalete si un balcon mare, cu vedere la parc, comun cu un alt dormitor. Particularitățile acestui etaj sunt: balconul, care conform designului inițial, are formă pătrată și are vedere la atrium de dedesubt și balcoanele, care pe o parte, cu vedere la parc, vă permit să admirați peisajul dealurilor, pe de altă parte, este posibil să se observe Valea Po, încadrată, în zilele senine, de punctul de vedere al Alpilor.
MANSARDA // La ultimul etaj se afla mansarda, pe care renovarea l-a transformat din locuinta servitorilor intr-un apartament luminos si exclusivist. Acoperișul a fost complet refăcut din lemn, provenind din Trentino Val di Sole.
Camerele sunt impartite astfel: intrare in living mare, cu semineu. Baie cu cada cu hidromasaj. Bucătărie de luat masa, cu balcon. Două dormitoare cu băi alăturate. Un dulap.
PARCUL // Parcul înconjoară complet vila istorică și se întinde pe o suprafață de 8.000 de metri pătrați. Este pusă în valoare de arbori seculari, în special cedri din Liban, chiparoși și un brad caucazian (Normandianna), acesta din urmă, conform cercetărilor efectuate, a fost plantat încă înainte de construcția vilei.
În timpul renovării, nu au fost aduse modificări majore în această parte a proprietății, ci, dimpotrivă, au fost puse în valoare elementele originale, precum alei, fântâni și o bisericuță.
Pe parcursul renovării, s-a acordat o atenție deosebită inserării de noi plante, doar acolo unde este necesar și în conformitate cu ecosistemul prezent.
ALTE PERTINENEZE // Sunt incluse în proprietate alte 3 proprietăți, adiacente Vilei Maria Angiolina, care sunt fostul grajd pentru cai și două case, care pe vremea Folcionilor aparțineau unor colaboratori.
Este vorba de două clădiri independente, ambele dispuse pe două etaje și cu două intrări, una dintre cele două având vedere la o cutie comună. Părțile comune sunt un pridvor acoperit, o curte mare pavată și un mic teren (acum căpșuni). În curte se află și grajdul vechi și hambarul.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB