DE VÂNZARE Vilă, Mesagne, Brindisi, Italia, Strada per torre

DE VÂNZARE - Cod. 41823

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 5600 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 1

Va propunem o vila splendida inconjurata de verdeata, intr-o zona linistita si linistita la 10 minute de centrul orasului Mesagne, langa drumul spre Torre SS.Este o vila independenta dezvoltata pe doua nivele, o piata in fata care inconjoara intreaga casa si O grădină mare.
Imobilul de 100 mp este compus la etajul superior dintr-un pridvor, intrare cu living mare, bucatarie, baie si doua dormitoare; la etajul inferior, la care se poate ajunge pe scara interioara, doua dormitoare mari.
Grădina din jurul clădirii are 5600 mp, realizată cu gazon englezesc și plantată cu plante ornamentale precum palmieri de Washington, Chamaerops, cicas.yucca, dracena, sterlizia; pomi fructiferi precum migdal, cais, smochin, rodii și măslini; toate înconjurate și împodobite de plante de gard, cum ar fi viburnum, oleandru, dafin și chiparosul Leyland; Există și pietre ornamentale prețioase.
Vila este dotata cu fantana arteziana si freatica, sistem automat de irigare, o camera de depozitare exterioara cu cuptor si blat alaturat, gratar, loc de parcare si pista de pamant amenajata pentru un teren de sport.
Locuinta fara sistem de incalzire. Pot beneficia de renovare 110% (sistem de termoizolație, sistem de panouri solare și înlocuire ferestre)

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB