DE VÂNZARE Vilă, Patti, Messina, Italia, Mongiove

DE VÂNZARE - Cod. 38862

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 355 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 1+2+3

Vilă elegantă situată în mijlocul unei păduri de citrice / plantație de măslini la mică distanță de mare, alcătuită din:

• apartament pe podea înălțată de cca. 140mp, compus din living / sufragerie, 4 dormitoare, bucătărie cu acces direct la terasă, baie și balcon cu vedere la mare. Apartamentul este accesat, pe o scară, pe podea, unde există o baie dublă cu duș și garaj.

• apartament la parter de cca. 90mp, compus din living / sufragerie, 2 dormitoare, bucatarie, baie, utilitati si terasa mare cu vedere la mare.

• apartament la mansardă de aprox. 75mp, format din 2 camere, servicii, cameră de depozitare și terasă mare.

Vila este situată în mijlocul unei grădini cu un izvor artezian de peste 3.500 de metri pătrați, cu pomi fructiferi, fructe citrice și măslini.

Orașul sicilian frumos, plin de frumusețe și istorie: Mongiove.

Mongiove: Satul de pescuit antic situat în centrul Golfului Patti, care merge de la Capo Milazzo până la Capo Calavà. Acesta este situat pe pantele de la Tindari, în apropiere de rezervația naturală, într-o zonă bogată în măslini și pere, iar în apele limpezi cristaline ale Golfului Patti, viziunea cuprinde insulele eoliene. Celebrul "Grotte di Mongiove" cu stivele sale.

La nord, frumoasele insule Aeolian sau Lipari, accesibile zilnic din portul Patti în timpul verii.

La est, Mongiove este protejat de Monte Giove și puțin mai departe de Tindari. În plus față de faimosul sanctuar al Madonnei negre, Tindari ascunde numeroasele comori și este una dintre cele mai vizitate destinații turistice de pe coasta de nord a Siciliei, datorită rămășițelor perfect păstrate ale vechiului polis Tyndaris fondat în anul 396 a. C. Toate acestea înconjurate de natura! De fapt, promontoriul Tindari este situat în rezervația naturală Lagello di Marinello.

La vest, Patti, unul dintre cele mai importante centre de pe coasta de nord, care în plus față de siturile arheologice cum ar fi Villa Roman construit în secolul al IV-lea d.Hr. și un antiquarium anexat, oferă multe evenimente în timpul verii pentru distracție.

O gamă largă de restaurante și pizzerii, baruri, rotisteri, brutărie, precum și plaje situate direct pe plajă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB