DE VÂNZARE Vilă, Trecastagni, Catania, Italia, VIA SANT'AGOSTINO 12 TRECASTAGNI (CT)

DE VÂNZARE - Cod. 43735

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 179 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 1
  • Starea clădirii: New building

Construita in 2018, aceasta vila ofera toate avantajele unei locuinte construite folosind constructii verzi. Confort termic, datorita clasei energetice A4 (care reprezinta izolare termica maxima si deci economie de energie) si sistemului de incalzire prin pardoseala radianta; confort acustic, datorita materialelor folosite si izolatiei deosebite; siguranță antiseismică maximă, datorită sistemului de construcție din lemn masiv stratificat încrucișat XLAM.
Terenul de aproximativ 2000 m² are un aspect destul de plat și, având în vedere poziția, grădina și piscina au vedere spre Etna în toată măreția sa. Designul exterior al vilei este foarte liniar, cu un joc de volume eșalonate, subliniat prin folosirea a două culori pentru tencuială, care în interior marchează cele două zone de zi și de dormit.
Vila se bucură de continuitate între interior și exterior, atât pentru fereastra mare care leagă zona de living de terasa piscinei, cât și pentru șopronele mari din lemn care creează două medii în aer liber foarte locuibile și confortabile: o zonă de relaxare în aer liber în fața livingului. și o zonă de luat masa în aer liber adiacentă bucătăriei. Intrarea se deschide spre zona de zi cu înălțime dublă, cu șemineu și tavan cu grinzi din lemn la vedere. În aceeași cameră, o ușă glisantă retractabilă leagă spațiul deschis de bucătăria cu insulă centrală. În zona de dormit găsim o suită dublă cu baie proprie și dressing, un al doilea dormitor și o baie.
Întregul lot păstrează încă volum rezidual de construcție, ideal pentru cei care doresc să extindă proprietatea în înălțime sau să construiască o unitate locativă suplimentară sau o anexă pentru o viitoare unitate de cazare.

Abțineți-vă de la oameni curioși, oameni de afaceri și pierderi de timp. Negociere intre persoane fizice NU AGENȚIE!!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB