DE VÂNZARE Vilă, Vinci, Florenţa, Italia, via macchiavelli

DE VÂNZARE - Cod. 24509

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 450 m²
  • Camere: 9
  • Podea: 3

Vila de prestigiu în Vinci Florența fracțiune de cuișoare în câmpie, deschis pe toate părțile, cu garaj mare de 40 de metri patrati de minimum 2 masini, iar alte 6 mașini în motivele. Dependance de 30 mp + terasa independent de vila.
Vila este în prezent împărțită în trei unități, independente, și ca un număr, care ar fi sistemele tehnice și furnizorii de utilitati. Un parter + etaj, un al doilea etaj, și ultimul pentru un complet independent de pe anexa.
Vila este pe trei nivele, pentru o lungime totala de 435 mp + gradina de 240 de metri pătrați: la parter are 3 dormitoare, un living mare de 50 mp, bucatarie separata, doua bai, pivnita, sala de intrare mare de 24 de metri patrati, și alte evacuare locală diverse. Primul etaj are încă 3 dormitoare, baie, hol, bucatarie de 20 mp, un alt living mare de 34 mp, si doua terase de pe partea din față grădină a vilei. La etajul al doilea, încă două dormitoare, și o cameră de zi de peste 20 de metri patrati, serviciu mică și o terasă de 15 metri patrati, ușor transformată într-un alt dormitor.

Recomandat pentru afaceri / investiții pentru B & B, Guest House, Restaurant, care are în prezent nouă camere, plus săli mari pentru ao folosi ca camere de comune de luat masa.
Vila este complet mobilat cu mobila de calitate și finisaje excelente în mare parte realizate pentru a măsura de mână, bucătăriilor, precum și mobilierul de calitate sunt complet cu toate aparatele.
Vila este gata de a trăi și nu are nevoie de nici o lucrare de întreținere.
Situat în orașul de Vinci locul de naștere a marelui Leonardo da Vinci, este o scurtă distanță de la stația de Empoli, la câțiva kilometri de FI-PI-LI, 25 km de la stația de Florența, "aeroportul Florența este de 28 km, iar "Aeroportul Internațional PISA doar 43 km. EURO 850.000 Tratt.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB