DE VÂNZARE 2 camere, LAGO DI COMO, Como, Italia, via lario 5 san siro

DE VÂNZARE - Cod. 29614

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 40 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

Noi va oferim un apartament de pe coasta pitorească a lacului Como. Apartamentul este în orașul San Siro, a 30 de metri de o plajă, un loc de joacă și un parc, cu locurile echipate pentru picnic. orașul San Siro este înconjurat pe de o parte, cu una dintre cele mai frumoase lacuri din Europa - Lacul Como, pe de altă parte, cu munții alpine bine cunoscute pentru stațiunile de schi. Aranjamentul strategic al apartamentului vorbește de la sine - la 20 km de Elveția, la 15 km de orașul Komo, la 30 km de stațiunile de schi, la 50 km de orașul Milano, la 80 km de Aeroportul Internațional din Milano (Malpensa).
Acum, un pic despre apartament: suprafața totală de 40 de metri pătrați este la etajul 2 al cladirii 4-etajată de construcții noi și constă într-o sală mare, mic hol și o bucătărie, o baie si un dormitor mic. Nimeni nu a trăit în apartament încă. Este partial mobilat: bucătărie cu echipamentul necesar (frigider, masina de spalat vase, etc.), un dulap, un pat supraetajat. Toate comunicațiile sunt conectate.
În afară de propria plăcere imobilul dobândit în Italia, apartamentul este foarte favorabil ca modul de investiții. Prețurile de pe Lacul Como, în ciuda crizei chiar si-nu numai că nu a căzut, dar cresc în mod constant. Apartamentul poate aduce în venitul stabil, dacă la mâna peste ea turiștilor, atât vara, cât și în timpul iernii. În sezonul turistic costul de inchiriere al apartamentului de acest tip este de aproximativ 500 de euro pe săptămână.
Compania a Rusitaly Serviciul pe lângă înregistrarea completă a tranzacției privind vânzarea și cumpărarea acestui apartament, este gata să-și asume grijă de înregistrare ulterioară de reședință, înregistrarea în autoritățile locale, concluziile contractelor cu companiile energetice referitoare la conexiunea de apă și energie electrică. Vom organiza odihna și munca în timpul sosirii în Italia. În cazul în care vă decideți să închirieze un apartament, suntem gata să aibă grijă chiar de ea! Nu ar trebui să faci nimic, ci doar pentru a lua bani de la real estate din Italia!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB