DE VÂNZARE +5 camere, Villamagna, Chieti, Italia, via del popolo

DE VÂNZARE - Cod. 37987

  • Tipologie: +5 camere
  • Zona: 300 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 1

Într-un mic sat de pe dealurile din centrul Italiei (Villamagna, Chieti) situat la 200 km de Roma, la 20 km de muntele Majella, la 10 km de plajă și înconjurat de podgorii spectaculoase, vindem un apartament luminos, aproximativ 300 mq (primul etaj, mansardă și parter). Mare pentru a fi pregătită ca o structură receptivă.
În mijlocul vechiului oraș liniștit, aproape de toate facilitățile (post, biserică, magazine, parcare, restaurant și bar), apartamentul se află la etajul 1 al unei clădiri antice datează din secolul al XVI-lea și aparținea unui nobil familie. Aproximativ 115 mq. O fereastră de soare învechită prezintă fațada de est și un monument de piatră cu incizie latină și o apă veche veche caracterizează bine curtea.
Apartamentul este format dintr-o intrare / recepție, o baie amplă, o bucătărie spațioasă cu vedere la un balcon, două dormitoare duble mari și două dormitoare mici (una cu vedere la balcon), un living amplu (4,50 m înălțime). Toate camerele se bucură de o abundență de lumină naturală și de o vedere asupra peisajului orașului vechi. Pe de o parte, balconul oferă o verandă folosită pentru spălătorie.
Proprietatea beneficiază de asemenea de un spațiu larg de afaceri (trei camere și o toaletă), o pivniță comodă și un garaj la parter (aproximativ 145 mq total) și un mansardă, la etajul 2, accesibil imediat din apartament (aproximativ 26 mq).

160.000 de euro total. Posibilitatea de a cumpara numai etajul 1 si mansarda sau doar parterul.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB