DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Paolisi, Benevento, Italia, VIa Roma 47

DE VÂNZARE - Cod. 43300

  • Tipologie: Altele (rezidenţiale)
  • Zona: 198 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 3

La poalele lantului Partenio intr-o zona linistita si plina de verdeata situata in Paolisi (BN) in zona centrala si pe drumul principal catre Via Roma 47, VIND apartament independent cu 7 camere (total 198 m2 inclusiv balcoane) intr-un bloc vechi renovat cu garaj anex in curte cu usa inchisa, casa comuna de 300m2 cu magnolie veche de secole si 2 terenuri de 400 si respectiv 600m2 independente si situate intr-o zona urbanizata cu posibila investitie viitoare.
Casa independenta include:
Parter: Bucatarie cu chicineta, sufragerie, coridor, camera folosita ca salon, camara, casa scarii cu baie mica sub scara, acces la zonele de dormit, garaj inchis in spatele casei si cu usa inchisa.
Etajul 1: Coridor, dormitor cu mic compartiment inchis sub scara (posibilitate de realizare sifonier incorporat), balcon cu geam dublu cu vedere la drumul principal al orasului, baie mare cu cada, acces la mansarda, camera mica cu acces la o camera mare. balcon cu vedere de ansamblu asupra lanțului Parthenium.
Etajul 2 (mansardă): Coridor, dormitor cu fereastră spre drumul principal al orașului, baie mare cu cadă și duș, dormitor cu acces la un balcon mare cu vedere panoramică la lanțul Parthenium.
Acces: conform fotografiei, acces dublu la drumul principal al orasului (din holul de la intrarea blocului cu usa inchisa si din drum direct in casa); din interior acces la vila luxuriantă în coproprietate și terenurile legate de casă (toate la interior dintr-o curte comună cu fântână și spălătorie); acces la casa si terenurile tot dintr-un drum secundar urbanizat complet;
Incalzi:
Independent cu: (cazan pe metan) si/sau termosemineu in sala de mese.

Servicii: Locația casei este excelentă; situat in apropierea centrului orasului, la mica distanta se afla toate serviciile si centrele comerciale; se află la 40 km de Napoli, la 30 km de Caserta, la 25 km de Benevento și la 40 km de Avellino. La câteva zeci de metri ajungeți la poalele lanțului Partenio unde iese în evidență o potecă lungă și plată, mărginită de copaci, de aproximativ 3 km, unde puteți face drumeții și alergări de fond printre natura necontaminată caracterizată de păduri și plantații de castani.
Nota: Posibilitate de achizitionare doar a unei case cu o zona verde adiacenta (vila) de 300m comun.

doar dacă sunteți serios interesați, fără pierderi de timp.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB