DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Porto Rotondo, Olbia Tempio, Italia, VIA MARINELLA 33

DE VÂNZARE - Cod. 27666

  • Tipologie: Altele (rezidenţiale)
  • Zona: 1000 m²
  • Camere: 12
  • Podea: TERRA

SUPAVONI VILLAS PARK
Un colt de rai din Porto Rotondo
Proprietatea noastră frumos și unic este situat la câteva minute de centrul orașului Porto Rotondo, plajele sale faimoase și la doar câteva minute de plaja frumoasa din Golful Marinella. Imersat într-un verde luxuriantă cu plante tipice din Sardinia și roci de granit cu forme bizare, veți găsi o locație pentru o vacanță de neuitat.
Terenul este complet îngrădit 18,000 și este accesat cu doua porti automate, astfel de confidențialitate este garantată. Pe proprietatea există cinci case independente una față de cealaltă și toate diferite în dimensiunea lor și în designul lor. In centrul parcului nostru bine păstrate este un bazin de înot spectaculos, cu formele sale sinuoase se îmbină în mediul rural înconjurător. Fiecare Vila are acces proprie la piscină. Aici vă puteți relaxa cu muzica de fundal pe șezlonguri confortabile și să găsească umbra sub umbrele mari. Piscina are o zonă de jacuzzi și de înot împotriva curentului și o piatră care servește ca o rampă de lansare. Pentru cei care doresc o experiență mai unic pe care rar poti fi masat de apa cascada noastre. Noaptea, piscina este nuanțată cu șapte culori - un loc minunat pentru un aperitiv romantic la apus de soare, sau o prezentare împreună și pentru evenimente și petreceri.
Capacitatea totală a caselor noastre este de 24 de paturi, în cazul în care un grup de prieteni sau o familie mare poate găsi tot spațiul de care are nevoie. Ideal pentru copii este de gazon nostru mare, în cazul în care acestea pot inventa multe jocuri și bucurați-vă de flora și fauna, cu pauni maiestuos și broască țestoasă frumos.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB