DE VÂNZARE Casă rustică, Arquà Petrarca, Padua, Italia, via monte bignago 81

DE VÂNZARE - Cod. 39732

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 1000 m²
  • Camere: +10
  • Podea: 0

Ferma „Barchessa” cu parc privat din Arquà Petrarca de vânzare
La poalele dealurilor Euganene, în Borgo del Poeta, oferim spre vânzare această importantă proprietate istorică pentru renovarea a 800 de metri pătrați (1.000 de metri pătrați, inclusiv pridvoare), dezvoltată pe 2 etaje și cufundată în aproximativ 5.000 de metri pătrați ai parcului.
Ferma ne întâmpină la intrarea în renumitul oraș Arquà Petrarca: la intrarea în cel mai cunoscut sat al dealurilor, prima imagine care dă ochiul curiosului turistic sunt zidurile străvechi care înglobează întreaga proprietate într-o îmbrățișare maiestuoasă.
Destinația promiscuă nu exclude transformarea proprietății într-o proprietate rezidențială de înaltă calitate sau într-o afacere de cazare a B & B sau Relais, agroturism, SPA cu utilizarea de ape termale atât de aproape de suprafață, gătind mâncărurile gustoase din zonă, școala de cai, asociația culturală, vinul de vinuri fine locale, darul divin al ținuturilor vulcanice ale dealurilor: potențialul acestei structuri, de dimensiuni mari într-o poziție dominantă și, în același timp, rezervat și răsfățat de verdeață, este cu adevărat nelimitat.
Planurile de pardoseală elaborate scrupulos vă vor ajuta să înțelegeți structura exactă a spațiului și să confirmați posibilitatea de a adapta structura existentă la oricare dintre proiectele dvs. pline de idei și fantezii provocatoare, făcând orice realizare posibilă într-o locație plină de istorie, tradiții, cultură și artă, cu o prezență foarte puternică a turismului internațional. "

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB