DE VÂNZARE Casă rustică, Caccamo, Palermo, Italia, C/da Cangemi

DE VÂNZARE - Cod. 23940

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 250 m²
  • Camere: 8
  • Podea: Terra e Primo

La câțiva kilometri de Caccamo, un sat medieval la jumătatea distanței dintre Palermo și Cefalù, pe un deal, cu vedere la mare, se află o veche fermă siciliană de 250 mp cu piscina, complet renovat, menținând valoarea arhitecturală și cu atenție alegerea materialelor valoare. Proprietatea este ușor accesibil, deoarece este situat la aproximativ 7 km de la ieșirea Palermo-Catania Termini Imerese.
Proprietatea cuprinde: intrare principală din camera de zi mare cu semineu, hol, patru dormitoare, doua cu balcoane, toaletă baie și duș, toaletă, scara care duce la zona de luat masa, unde există un living mare, o bucătărie cu aragaz zidărie și toaletă, duș facilități. Toate acestea se deschide spre o curte mare, unde există o caracteristică built-in bucatarie si cuptor cu lemne în aer liber. La etajul pivniță o sală de utilitate cu alăturată toaletă duș.
În grădina mare de 1000 de metri patrati, cu un gazon este piscina cu duș în aer liber și jacuzzi. Alte spații de agrement caracteriza proprietățile păstrarea vie a memoriei și parfum de ferme vechi din Sicilia.
Vila este de asemenea echipat cu: sistem de incalzire, sistem de alarma, apă, precum și dreptul de proprietate directă a sondei, rame de ferestre din lemn cu obloane si geam termopan.
Clasa enrgetica = G APE 359.65 mp Kwh pe an.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB