DE VÂNZARE Casă rustică, Città della Pieve, Perugia, Italia, San Bartolomeo

DE VÂNZARE - Cod. 41554

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 435 m²
  • Camere: 12
  • Podea: 2

Fermă toscană la cheie, cu 6 dormitoare cu baie privată la etajul 1 și sală de mic dejun. Există atât scări exterioare, cât și interioare până la parter, care permit etajului superior să fie închiriat separat. Există și o mansardă pe toată lungimea, accesată de la acest nivel printr-un sistem de scări pliante, care asigură depozitare.
La parter se află 2 dormitoare și 1 baie, zonă enormă de relaxare/sufragerie cu șemineu funcțional, zonă de jocuri, cu grinzi originale de stejar și elemente de arc din cărămidă, bucătărie separată, cămară, utilitate și WC, boiler pentru încălzire centrală. Grădini înconjurate, piscină interioară de 10 m x 5 m cu terasă mare pavată cu teracotă, depozit de lemne, magazie, zonă de luat masa cu pergolă, grătar, foișor din lemn în terenul privat cu plante mature pomi fructiferi, 8 măslini și un nuc . A
Geam dublu din lemn masiv cu paravane, obloane interioare, grile metalice de securitate la ferestrele de la parter și uși de securitate din lemn, Wi-Fi, încălzire centrală pe biomasă/GPL. Un depozit de apă de 2000 litri și o cisterna de apă de ploaie umplută din jgheaburi pentru irigarea grădinii.
Clasament energetic D, cablaj de rețea certificat, rețea de apă și se vinde complet cu mobilier, accesorii și echipat pentru a se asigura că cumpărătorul poate începe să locuiască/închirieze sau să administreze un B&B imediat.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB