DE VÂNZARE Teren construibil, Perugia, Perugia, Italia, Ponte Pattoli

DE VÂNZARE - Cod. 41610

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 101800 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

PERUGIA - localitatea PONTE PATTOLI - la 13 km de centrul orasului Perugia si in apropierea intersectiei autostrazii E45, in pozitie exterioara orasului, se vinde un teren mare in suprafata totala de 101.800 mp (zece hectare). ), din care 72,844 mp de constructie D2 și D3.
Este vorba de 5 loturi de teren plat pe care se pot construi în total circa 38.000 de metri pătrați de clădiri cu o înălțime maximă variind între 10 metri și 15 metri.
Utilizarea preconizată, precum și activități de finalizare și de dezvoltare a industriei mici și a activităților meșteșugărești, de asemenea , extins la cel prevăzut pentru zonele D1, prin urmare , toate utilizările destinate activităților de producție precum și pentru activități sunt permise socio-sănătate, de management, „servicii” publice sau private care vizează susținerea proceselor de așezare și producție, inclusiv activități comerciale, administrarea alimentelor și băuturilor, turism-producție, activități recreative, sportive și culturale.
În lotul central este permisă și posibilitatea construirii unei centrale de biogaz cu o putere de 990 kW alimentată cu biomasă vegetală pentru producerea de energie electrică și termică.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB