DE VÂNZARE Casă rustică, Montegiorgio, Fermo, Italia, contrada di crocedivia

DE VÂNZARE - Cod. 24479

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 435 m²
  • Camere: 9
  • Podea: PT P1°

Contrada Intersecție Montegiorgio (FM) Situat pe un mic deal, într-o panoramică și nu izolat, casa are vedere la țară Marche, beneficiind de o priveliste minunata. Ne sunt situate în mediul rural de Montegiorgio, sat destul de medieval din provincia Fermo. Casa se bucură de o locație de invidiat, suspendat între mare și munte, la doar 25 km de la mare de Porto San Giorgio și 30 km de Parcul Național magnific Monti Sibillini; 55 km de Loreto, unul dintre cele mai prestigioase și mai vechi site-uri de pelerinaj cunoscut în lume; și 100 km de Ancona. Locatia este, fără îndoială, convenabil și în condiții optime, ușor accesibil și bine conectat.
Casa de constructii noi, care urmează să fie finalizate, se intinde pe doua etaje pentru o suprafață de vânzare cu amănuntul de 435 de metri patrati. La parter este spațiile spațioase și luminoase: o camera cu baie proprie, bucatarie, living, sala de mese, o sală de mic dejun și un bar. Un portic fermecător format din stalpi si grinzi incadrate de intrari arcuite la cameră, care caută spre est, bucurați-vă de lumina liniștitoare și invaluitoare de dimineață. Primul etaj găzduiește zona de dormit, trei dormitoare duble, cu baie proprie cu duș, un dormitor, o baie, doua balcoane, o terasă și o verandă. Este, de asemenea, un accesoriu artefact de peste 80 pătrat editabile, atât în ​​mărime, care în volum de sosire de utilizare în funcție de necesitate. Casa este înconjurată de 24.000 de metri pătrați de teren, caracterizate printr-o livadă de măslini de 150 de pomi de 15 de specii diferite, pomi fructiferi și o producție ecologică vie este format din 4 rânduri de 120 m. (Cataratto, Trebbiano, Malvasia, Verdicchio). Nu trebuie sa uitam posibilitatea de a construi un bazin de înot, cu proiectul deja pregătit și aprobat. Atenția la materialele utilizate și de finisare sunt impecabile. Grinzile din lemn loggia și porticul da caldura si prietenie pentru mediu, se însurau perfect cu rusticul și rafinat ferma. Exemplu de proiectare de arhitectura politicilor de mediu conștiință precise: clădirea este, de fapt, în deplină armonie cu mediul natural. Eleganță și simplitate este o combinatie care descrie cel mai bine măreția acestei case.
Casa este ideala pentru uz rezidential, este o posibila utilizare turist. Structura este potrivit pentru găzduirea o fermă frumoasă sau bed & breakfast.
Locatia este perfecta pentru cei care doresc o reședință privată, dar încă nu prea izolate; un paradis pe o scară umană, ideal pentru cei care iubesc pacea și liniștită, dar în același timp, nu renunțarea la artă, cultură și istorie.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB