DE VÂNZARE Casă, Como, Como, Italia, Via ai Mulini, 5

DE VÂNZARE - Cod. 27626

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 150 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 3

Casa, complet construit în piatră, situată în Montemezzo, un mic sat situat la aproximativ 400 de metri deasupra Gera Lario, pe lacul Como.
Casa este accesat de la ultimul etaj de-a lungul unei străzi pietruite.
 
Casa este pe trei etaje: la ultimul etaj, care oferă vederi minunate la lac și Valtellina de jos, este un spațiu deschis, care include camera de zi cu semineu, și bucătăria complet utilată, cu are o masă mare, cu 8/10 locuri. La acest etaj, există o mică baie cu camara / dulap.
 
Mergând pe un etaj, există o baie mare cu duș și două dormitoare. Primul are un pat dublu, cu dulap, al doilea are un pat de o persoană de la care se poate extrage un al doilea pat. Această cameră este dotată cu dulap și un birou.
 
Coborând la ultimul etaj, un dormitor cu dulap, canapea extensibilă pentru două, un birou și o baie cu duș, care este accesat direct din camera.
 
Casa are un spațiu de aer liber mic, echipat cu un grătar din steatit tipic utilizat în Valtellina pentru grătar sănătos, în cazul în care un tabel poate fi plasat pentru prânz și cină! Cazul în care este posibil să se introducă un tabel, în scopul de a se bucura de prânz și cină .
Există, de asemenea o pivniță, care accesul este de la stradă, care și-a menținut structura sa originală, cu bolți de piatră; și o spălătorie cu grădină fata umplut cu ierburi aromate (pentru a fi utilizate pentru frigarui de mai sus!).

Casa are garaj propriu, care se află pe strada principală, în cazul în care o mașină pot fi parcate. O a doua mașină pot fi parcate chiar în fața garajului.

Supermarket 3 km, centrul comercial 7 km, restaurant și un bar de 500 m. Ia notă: masina este o necesitate. punctul ideal de plecare pentru trekkings în munți.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB