DE VÂNZARE Casă, Frassinoro, Modena, Italia, Via panigale

DE VÂNZARE - Cod. 38121

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 350 m²
  • Camere: 15
  • Podea: 3

Italia de Nord. Apenini. în parcul mare al Appennino tosco emilo. în mare val dolo, patrimoniul UNESCO, natura intactă și cultura medievală. ferma mare pe care ți-o oferă este pe strada medievală Matilda di Canossa, care de aici a trecut prin Roma. casa de piatră locală "bisciàr" construită la sfârșitul secolului al XIX-lea încorporează turnul de observare pe râul Dolo, care se varsă în vale (pe hartă se vede un triunghi cu un punct în mijloc). Din 1100 sec. turnul a fost turnat și apoi a fost încorporat în clădirea a trei etaje actuale (primul plan).
În mod potențial, vă veți găsi pe o cale de turism durabil care va fi dezvoltată. clădirea este la 1 oră de mers cu mașina de la Sassuolo, Maranello (circuitul Ferrari), Modena și gara de tren de mare viteză Reggio Emilia. pentru a ajunge la casa din valea râului Dolo, aveți doar 20 km de munte, deoarece satul panigalului românesc este situat la 700 de niveluri deasupra nivelului mării. Dar munte este intern, astfel încât veți avea o vedere spectaculoasă (#cusnamountan în istagram) pe pre-Alpii Apuan.
Locuinta locuibila cu toate serviciile (gaz, apa, lumina, seminee) este de trei etaje pentru 180 de metri patrati. Are trei intrări. Puteți vedea în plan că există: subsol cu pivniță de baril, atelier și garaj. Parter cu trei etaje, baie, mini bucătărie. Etajul 1 cu două camere, bucătărie și baie. Mansardă accesibilă cu scări retractabile de la acest etaj dar care nu este locuibilă.
Flancat la sud (de unde vin vântul montan) un hambar pentru a fi restaurat la parter, cu două ferestre pe munte și portic arcuit în curte. Stați jos. Podelele sunt conectate. Servicii disponibile: electricitate și apă de rețea. De la accesul stabil la un bun al proprietății. Pătrat de metri să fie restaurat 160 + mezanin pentru înălțimea hambarului 6 metri
În curte vor fi restaurate încă 18 de metri pătrați de garaj. Proprietatea include o mică bucată de teren cu pomi fructiferi, o grădină de legume și o casă de păsări de curte + cameră de depozitare.
Barn și hambar sunt în piatră locală, dar clădirea datează din 1960, precum și garajele din curte.
Casa are 26 de ferestre si intrari. La primul etaj unde locuiesc, corpurile sunt noi și ferestrele duble rulează de-a lungul scării (11 noi). În timp ce ușa balconului este încă nedeterminată dacă se schimbă cu fereastră sau cu ușă pentru a crea un acces independent la p1 din exterior. Pentru tine alegerea.
Încălzirea la parter este cu convectoare pentru fiecare cameră, iar la p1 există termosifoane cu apă, controlate de un termostat conectat la un cazan pe gaz la podeaua subsolului. Cazanul furnizează apă caldă la ambele etaje. Pe p1 există de asemenea două sobe de lemn, una în bucătărie și cealaltă în sufragerie. Rămân. Sistemele electrice și hidraulice au fost redesenate în 2014 (cu excepția băii de la p1) și puse pe vată de sticlă la mansardă pentru izolarea termică.
Casa este mobilată cu mobilier de epocă și cu excepția câtorva piese și picturi și mobilier sunt vândute mobilate.
Satul în care se află clădirea este închis, deci nu există trafic de mașini. După 50 de metri drumul continuă în pădure până când ajungeți în barajul din amonte de vale. Poartă în mtb și pe jos.
Teritoriul și consorțiul și achiziția implică achiziționarea unei cote de consorțiu al cărei cost este de 25 de euro pe an. Consorțiul de recuperare a terenurilor lucrează în el pentru a menține valea într-o ordine hidrogeologică. Rețeaua de gaze este din sat, iar cheltuielile sunt contra. Rețeaua electrică este națională - și merge la consum. Rețeaua de apă este locală și se duce la contor. Alte taxe de serviciu sunt gunoiul care merge la contoarele de acasă este de 140 de euro pe an. Conexiunea web este posibilă atât cu satelit cât și cu fibră optică (începând cu anul 2020). TV prin satelit inclus.
Se vinde la starea de fapt și de două ori la un notar ales de dumneavoastră. Un compromis sau o promisiune de vânzare necesită jumătate din prețul de vânzare și o faptă în termen de șase luni de libertate (acasă liber de persoane și bunuri personale) soldul. Prețul notarului (1.500 euro) nu este inclus. Proprietatea este categoria A03, iar venitul cadastral este de 536,86.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB