DE VÂNZARE Clădire, Carpi, Modena, Italia, Corso Fanti

DE VÂNZARE - Cod. 38358

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 2500 m²
  • Camere: 20
  • Podea: 0

Palatul istoric prestigios, cunoscut sub numele de Palazzo Bonasi-Gandolfi, situat pe cea mai importantă stradă din Carpi, un mic oraș din Modena.
Proprietatea, construită în 1785 ca o reședință nobilă, a găzduit cele mai prestigioase familii ale timpului. De exemplu, obțineți nume cunoscute, cum ar fi Vittorio Emanuele I di Savoia și Francesco V Ferdinando Geminiano d'Asburgo-Este.
Palatul, care este acum complet renovat, după mulți ani de consolidare structurală și restaurare completă, are o fațadă de piatră expusă magnifică și acoperă o suprafață de aproximativ 2500 de metri pătrați. Pe spate se dezvoltă o curte mare pavată cu pietricele de râu care curge într-o grădină frumoasă și confortabilă ornat cu diverse specii de copaci.
Clădirea este articulată pe trei nivele. La parter se află holul central, porțelan și fresce, care duce la curtea interioară și la etajele, accesul căruia este permis de o scară somptuoasă și scară din marmură.
La etajele nobile, la etajele nobile găsim camere magnifice cu fresce și fin decorate, cu motive ornamentale și podele de nuc în stil Versailles, cu 15 dormitoare și 11 băi.
Proprietatea este dotată cu cele mai moderne soluții tehnologice și de clădiri: de fapt, există un sistem de încălzire prin pardoseală și un lift.
Clădirea se pretează la multiple utilizări: de la reședința somptuoasă până la restaurantul elegant, la hotelul de lux sau ca spațiu pentru expoziții de toate tipurile și nivele și care ar putea fi folosite pentru diverse utilizări combinate.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB