DE VÂNZARE Casă, Menaggio, Como, Italia, Per la grona 87

DE VÂNZARE - Cod. 26355

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 250 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 3

Casă recentă cu vedere la lac frumos înconjurat de o grădină de aproximativ 400 de metri patrati, construit în 1996, a fost complet renovat în 2006.
Casa pe trei nivele este format din living cu ferestre cu vedere la lac, bucatarie, trei dormitoare, doua bai, la ultimul etaj a fost construit un apartament cu baie, dressing si terasa cu vedere la lac. Spălătorie, pivniță de vinuri, spatiu de depozitare si garaj dublu completeze spațiile de locuit.
Gazul auto-încălzire și apa este încălzită cu panouri solare, acoperis izolat și un exterior capota îmbunătăți eficiența energetică a proprietății.
Afară, terase mari și confortabile, cu vedere la lac și o zonă pentru grătar completează casa. In gradina se poate construi o mică piscină cu vedere, de asemenea, lac. Casa este minunat sat situat de Loveno Menaggio.
Din proprietatea, Menaggio se poate ajunge pe jos de-a lungul un drum foarte buna, sau cu mașina în doar 5 minute. Menaggio este plin de magazine, baruri, restaurante, hoteluri și dig care ofera servicii de transport de lac pe tot parcursul anului la toate celelalte țări ale lacului. Como se află la mai puțin de o "oră cu mașina și orașul Lugano în Elveția numai 30 de minute. De Menaggio există acces ușor la stațiunile de schi din St Moritz și Bormio în aproximativ 2 ore. Aeroporturile din Milano Malpensa și Linate aeroporturi sunt aproximativ o oră și jumătate și Lugano este de aproximativ 45 minute cu zboruri regulate de transfer la Zurich și Geneva.
Aproximativ 10 minute cu mașina puteți găsi Golf Club Menaggio Cadenabbia, construit de un englez, aceasta este cea mai veche terenul de golf și de faimosul Lombardia.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB