DE VÂNZARE Casă, Rome, Rome, Italia, Roma

DE VÂNZARE - Cod. 42244

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 8000 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Această proprietate este un sat rural la periferia Romei, la 1 oră distanță.

Această proprietate este compusă din 2 apartamente într-o proprietate.

Terenul din marginea acestei locuințe are mult teren, la etaj a fost planificat ca să se deschidă în exterior trotuarul deja făcut cu înregistrarea pe planuri în documente deja documentate, în fața laterală a planurilor de la etaj. La parter are teren în fața parterului, o livada, un garaj și parcare privată, aceasta este în fața acestei case, spațiul teren este al meu, și în față.

Dependențele consideră că un hambar era mare, care a fost dărâmat, ceea ce duce în aparent de la parter.

Acesta are scări în afara din spate, care duc la etaj, părțile laterale care au uși din față și din spate către apartamentul de jos, apartamentul de la parter are nevoie de niște lucrări de tencuială efectuate în interior, care în prezent urmează să fie conectat la soluționare, are racordare la electricitate si apa, care este in folosinta.

Locuința de afară este frumoasă, ambele priveliști cu vedere la dealuri și pădure, pot fi văzute uitându-se prin ferestre, aceasta care se închide pe proprietate în partea de sus și de jos, toate părțile așa cum se vede în imagini.
Există spațiu pentru a sta afară cu scaune și a se bucura de căldură.
Seara are licurici care ies din padure ca lilieci . Foarte linistita si linistita.

Acesta are garaj la parter, care are o mașină în interior, este în stare bună, care se vinde împreună cu proprietatea, (schimbul de proprietate se poate face în cursul zilei).
Las toate mobila noua va fi inclusa si lasata si completata cu vanzarea locuintei.

Există și un garaj la etaj, care are toate uneltele, statuile, coșurile de gunoi în plus, va fi lăsat pentru noul proprietar.

Această proprietate a fost o proprietate de familie, transmisă din generație, a avut o mulțime de lucrări refăcute când locuiam acolo, ca ferestre noi și toate facilitățile aduse.
Prin care mi-a fost transmisă de bunici, prin care mi-a fost Moștenit.

Toate plățile și impozitele sunt la zi, nu este nimic de plătit, există un impozit mic pentru proprietate care este anual pe proprietate, plătit de două ori pe an doar E209 , apa și electricitatea sunt la fiecare două luni, acesta va fi schimbat și pe semnarea actelor în ziua.

Proprietatea are sate de ambele părți, orașe medievale în apropiere, facilități locale istorice și locale, cumpărături și supermarketuri, biserică, cafenele și multe altele, gara la 10 minute distanță, taxiuri, 1 oră de la aeroport până la gara sau aeroport din Roma sau Roma însăși .

Este o zonă frumoasă, liniștită și se aude clopotele bisericii sunet zilnic, constă dintr-un teren pentru a-ți cultiva propriile culturi, are o viță de vie cu alte fructe deja acolo.

Motivul vânzării este cu tristețe sinceră, dar nu este acum să-l păstrez pentru mine, așa că, gândindu-mă mult, am decis să-l las pe mâini bune, oricine ar fi cu proprietarul potrivit, care va întâlni asta, va iubi la fel de mult ca si eu.

Dacă doriți în mod serios să achiziționați această proprietate, vă pot aranja cu dvs. orele în care vă pot ajuta să finalizați treburile legale, voi călători pentru semnarea la notar, schimbarea documentelor în ziua aranjată și documentele pentru toți. alte lucruri care pot fi făcute și în ziua respectivă.

Toți banii trebuie să fie plătiți în ziua vânzării semnării, acestia trebuie procesați în ziua respectivă, prin transfer bancar.
Veți fi eligibil pentru plata către notar, aceasta este separată, ceea ce este de aproximativ E1.000 corect, din câte îmi amintesc.

De asemenea, acest document înregistrat va merge la biroul de documentare deținut la nivel local, vă puteți înregistra și pentru ședere rezidențială, cu biroul ca proprietate înregistrată pentru dvs. ca nou proprietar.
Deoarece vorbesc fluent limba în Italia, așa că vă pot ajuta, vă pot aranja șederea, preluarea și așa mai departe.

Vanzarea locuintei cu teren este de : 220.000 E . Poate negociez dar tot merita , cu terenul si mosia pe care o are .


E-mail de contact 📧: achilliaeurope@googlemail.com
Voi raspunde doar cumparatorilor seriosi de pe proprietate.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB