DE VÂNZARE Clădire, Galatina, Lecce, Italia, centro storico

DE VÂNZARE - Cod. 38228

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 600 m²
  • Camere: vario
  • Podea: 1

Clădirea maiestuoasă este situată în centrul istoric al orașului Galatina, în provincia Lecce (sudul Italiei), la câțiva pași de Basilicata Sf. Ecaterina și Biserica Sfântul Paul Tarantul Healer. O jumătate de oră cu mașina de la Gallipoli, Otranto și alte stațiuni de pe litoralul Salento.

Clădirea Viva deținută de familia cu același nume a fost proiectată de către inginerul Luigi Viva la sfârșitul anului 1600. Ulterior, Emanuele Orfano din Alessano, la cererea familiei Viva, a proiectat expansiunea și restaurarea clădirii, care a devenit decorată în stil baroc târziu. Fațada este animată de două portaluri gemene și un balcon lung, cu stema familiei în centru. O altă caracteristică a clădirii este interiorul, decorat cu fresce de artistul Dall Gatt în 1914.
Clădirea este construită pe mai multe niveluri. Parterul găzduia grajdurile și depozitele; urcând pe scări, ale căror trepte sunt făcute din piatră de vindecare, pe linia centrală se vede un mezanin format din două compartimente și un accesoriu. Scara ne conduce la primul etaj în sala comună, unde sunt două intrări. O intrare ne conduce spre un apartament renovat de dimensiuni medii, a doua intrare în partea nobilă a clădirii, alcătuită din camere spațioase, ale căror plafoane sunt decorate cu frescele menționate mai sus, realizate de artistul Dall Gatt menționat mai sus. O scară interioară ne conduce spre o terasă deschisă, de unde vă puteți bucura de o frumoasă priveliște asupra orașului Galatina și pe care se află o magazie de depozitare / depozitare. Film total de peste 600 mp

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB